Kategorier

Pizza & pasta

Hvordan giver man sin pasta et sprødt touch og mere smag med det bedste af årstidernes råvarer? Hvordan booster man smagen i pizzaer med herlige krydderurter sprængfyldt med smag og vitalitet - sprøde med fuldkornsmel eller trendy lavet på grøntsags- eller kødbund? Med denne nye kogebog gør Sandra op med den gængse opfattelse af, hvordan en pastaret eller pizza skal smage og se ud.

Flere detaljer

9788711562253

DKK 299,95

Hun bringer læseren ind i en helt ny sanselig verden, hvor retterne bliver mere velsmagende, sundere og mere fordøjelige, end de er i deres originale versioner. En usædvanlig kogebog, der ikke går på kompromis med hverken smag, konsistens, duft eller farver.

 
Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken. I køkkenet hos en mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra nyrer til vegetarisk. Hos farmor Donna Rosaria i Calabrien i Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord-syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.
 
Forlag:
muusmann'forlag

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
06-11-2015

Udg. dato:
06-11-2015

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788793314481

Indbinding:
Hardback

ISBN:
9788793314481

Sidetal:
272

Serie:
Muusmann'gastro

Størrelse i mm (BxHxD):
224x288x28mm

Vægt:
1612g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail