Kategorier

Bourbon - Amerikansk Whiskey

Alt hvad du behøver at vide om Bourbon, Rye og de andre amerikanske whiskeytyper.

Amerikansk whiskey – og specielt Bourbon – har været inde i en fantastisk udvikling de seneste 5-6 år, og man taler ligefrem om et ”Bourbon boom”. Amerikansk whiskey ikke bare staves anderledes end den skotske fætter (whisky) – det smager også helt anderledes. Blødt, rundt og helt, helt vidunderligt. 

Flere detaljer

9788712059264

DKK 299,95

Stort set det hele produceres i Kentucky og Tennessee. Den mest udbredte type er Bourbon, som udgør 75 % af alt, hvad der drikkes, men der er faktisk intet mindre end 36 officielle amerikanske whiskeytyper, brygget på rug, byg, hvede eller majs eller en blanding af det hele. Det kan drikkes rent, i cocktails, ved bålet, i lænestolen og kan lokke selv de mest bitre modstandere af skotsk whisky i fordærv.

Bourbon – Bogen om Amerikansk Whiskey fortæller hele historien og alt det, du behøver at vide om denne skønne drik. Som den legendariske amerikanske tv-vært Johnny Carson  har formuleret det: “Happiness is having a rare steak, a bottle of whiskey, and a dog to eat the rare steak.”

Forlag:Gads Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 29-11-2019
Udg. dato: 29-11-2019
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788712059264
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788712059264
Sidetal: 208
Størrelse i mm (BxHxD): 184x254x21mm
Vægt: 687g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail