Kategorier

Ægte glutenfri surdej

- opskrifter på brød, tærter og kager bagt helt uden gluten

Surdejsbagere åbner butikker i massevis, og blandt hjemmebagere er surdej den største trend. Hvis man som glutenallergiker går rundt i den tro, at man ikke kan være med på vognen, kan man godt tro om igen. Det kan man nemlig. Theresa Vangsøe viser i sin nye bagebog vejen til lækkert brød bagt med surdej – helt og aldeles glutenfrit.

Flere detaljer

9788740677874

DKK 250,00

Lækker konsistens, dyb og god smag og et flot udseende er nogle af de ting, som en klassisk surdej giver dit brød. Med Theresa Vangsøes glutenfri surdej kan du opnå samme flotte resultat med dit glutenfri bagværk – smagen er i top, konsistensen helt, som den skal være, og brødet er smukt. Ingen vil tro, der er tale om glutenfri brød.
Bogen indeholder 30 opskrifter og en anvisning til at lære de forskellige glutenfri melsorter at kende. Der er nemlig tale om helt glutenfrit bagværk. Når man køber glutenfrie produkter i dagligvarehandlen, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder gluten. I Theresa Vangsøes hjemmebageri er det ægte glutenfrit.

Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
22-04-2022

 

Udg. dato:
22-04-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788740677874

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740677874

 

Sidetal:
126

 

Størrelse i mm (BxHxD):
198x258x18mm

 

Vægt:
603g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail