Kategorier
Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost - 8 uger der styrker dit helbred Se fuld størrelse

Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost - 8 uger der styrker dit helbred

På 8 uger får du redskaber til, hvordan du via kosten kan mindske dine gener/symptomer, styrke fordøjelsen, dæmpe inflammation og dermed give dig mere energi i din hverdag. 

Flere detaljer

9788793679757

DKK 299,95

Med udgangspunkt i ernæringsterapi og functional medicine fra USA vejledes du til en livs- stilsændring, som helt grundlæggende er baseret på at optimere din fordøjelse og mindske inflammation. Din fordøjelse skal være en fornøjelse, intet mindre! Fordøjelsen er helt afgørende for, om du får næringsstoffer og energi ud af den mad, du spiser. Derfor vil en del af bogen omhandle, hvorledes du gennem kosten kan optimere din fordøjelse, dels gennem en eliminations- diæt samt praktiske fif til at stimulere og toptune fordøjelsen. En optimal fordøjelse støtter din krop hele vejen rundt, hvilket er noget, der kan gavne alle. 

Ved hjælp af en 5 ugers eliminationsdiæt giver bogen også mulighed for at teste for fødevaresensitivitet, som kan forekomme i det skjulte og give anledning til en kronisk inflammatorisk tilstand i kroppen. 

Inflammation spiller en stor rolle i en lang række forskellige sygdomme som astma, eksem, allergier, psoriasis, leddegigt, slidgigt, diabetes type 2, åreforkalkning og forhøjet blodtryk. De har alle det tilfælles, at inflammationen er forhøjet. Med antiinflammatorisk kost dæmpes inflammation i kroppen, og immunforsvaret styrkes.  

Med bogen får du: 
Uge for uge et program, der motiverer og guider dig igennem øvelser og opskrifter 
3 ugers kostplan med dertilhørende smagfulde opskrifter 
Registreringsskemaer: Symptom-, kostregistrerings-, mål-, vægt- og provokationsskema 
En masse viden om fordøjelsen, immunforsvaret, inflammation og antiinflammatorisk kost 

Igennem de seneste 4 år har adskillige kursister gennemgået 8 ugers forvandling i Pernilles klinik. Hør om 4 kvinders forløb i bogen, hvor de ikke bare halverer deres symptomer, men også får et liv med mere overskud, bedre søvn og energi. 

Om forfatteren 
Pernille Kruse er cand.scient. i humanbiologi og ernæringsterapeut DET® og driver sin egen klinik, Ernæringslinjen, i Faxe. Hun arbejder ud fra principperne i functional medicine fra USA og tager udgangspunkt i, at alle mennesker kan påvirke dysfunktioner i kroppen (fx kroniske livsstilsygdom- me) ved hjælp af kosten samt ændringer igennem andre livsstilselementer såsom søvn, motion, stress og relationer. 

Forlag:Muusmann Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 19-12-2019
Udg. dato: 19-12-2019
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793679757
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788793679757
Størrelse i mm (BxHxD): 180x246x27mm
Vægt: 1065g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail