Kategorier

BRØDBOG

Den visionære bager Chad Robertson viser os, hvad der er nyt inden for brødbagning. Med mere end et årtis erfaring fortæller han sine læsere alt det nyeste om korn, mel, surdejsstartere, gæringsteknikker, og omsætter sin viden til banebrydende opskrifter på næringsrige og smagfulde brød i verdensklasse.

Flere detaljer

9788727005188

DKK 350,00

I BRØDBOG får du 13 grundopskrifter på brødtyper som bl.a.hvedebrød, rugbrød, baguetter, madbrød,  fladbrød, boller, burgere, pizza- og pastadej, vegansk brød, glutenfrit brød og knækbrød. Udover grundopskrifterne er bogen spækket med opskrifter og ideer til, hvordan man kan lave lækre retter med sit hjemmebagte brød.

 

BRØDBOG er til alle, der gerne vil bage med surdej, og er uundværlig for alle dem, der allerede er godt i gang, men gerne vil vide mere om håndværket og videnskaben bag et velbagt brød.

Forlag:
Lindhardt og Ringhof

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
14-02-2022

 

Udg. dato:
14-02-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
eng

 

EAN:
9788727005188

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788727005188

 

Sidetal:
368

 

Størrelse i mm (BxHxD):
208x268x36mm

 

Vægt:
1502g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail