Kategorier

Den mad vi spiser

DEN MAD VI SPISER er en ny kogebog med smuk, smagfuld og sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er simple opskrifter, med smæk på smagene.

Thai chiliolie, labneh balls, sojaæggeblomme med ris og smørdampede svampe, syrlige rosenkål i knoldsellerispuré, wontonsuppe med friteret hvidløg, sommer ribollita, mexikansk bønnestew og mange flere.

Flere detaljer

9788773391907

DKK 299,95

Grøntsagerne er måltidets vigtigste spiller, men kødet får lov at være med til specielle lejligheder. Det er sådan mange af os spiser og laver mad, grøntsagerne er hovedrollen, men der er ingen dogmer. Det er den mad vi spiser.
 
Helene Forchhammer er vokset op i kollektivet Fabrikken på Christiania og har fra en alder af 13 år jævnligt lavet aftensmad til kollektivets 14 beboere. Hun er uddannet madkundskabslærer og står bag den populære madblog Eatrealbereal.
 
Forlag:
Grønningen 1

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
12-05-2023

 

Udg. dato:
12-05-2023

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788773391907

 

Indbinding:
Hæftet

 

ISBN:
9788773391907

 

Størrelse i mm (BxHxD):
200x252x23mm

 

Vægt:
835g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail