Bogen arbejder som grundregel med en tre-komponent-formel, som i de fleste tilfælde er alt, hvad en kage behøver for at være fuldendt. Om det er en mandel-marcipan-bund, æblemousse og ristede mandler, eller om det er kransekage, ganache og kara-mel, så passer de ind i reglen. Og så er det nemt at gå til, så alle kan være med, når der skal bages herlige drømmekager. Bogens kager er i øvrigt glutenfri, hvilket betyder flere nødder, mere marcipan, rigeligt med smør og marengs, så det batter. Prikken over i’et er selvplukkede blomster, urter, friske bær og andet pynt, som giver et naturligt og eventyrligt udtryk.
Læseren bliver holdt i hånden hele vejen fra den perfekte bund til den fuldendt pyntede kage. Dertil kommer teori og tanker bag kagerne og anekdoter, der kan inspirere dig til, hvordan du selv kan udvikle dine kager derhjemme.
Om forfatterne
Randi Nabulsi og André Spange Nabulsi er mor og søn. André er den innovative kreatør, der hele tiden afprøver nye ideer, mens Randi er den mere praktiske. Fælles er den store kærlighed til kager.
Forlag:
Muusmann Forlag
Udgave:
2
Oplag:
1
Oplagsdato:
04-01-2021
Udg. dato:
04-01-2021
Sprog:
dan
Originalsprog:
dan
EAN:
9788794086509
Indbinding:
Hardback
ISBN:
9788794086509
Sidetal:
193
Størrelse i mm (BxHxD):
220x305x20mm
Vægt:
985g