Kategorier
Grillbaren Se fuld størrelse

Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.

 Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.

Flere detaljer

9788773390870

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 200,00

DKK 300,00

Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
 
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér. 
 
Forlag:
Grønningen 1

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
04-04-2022

Udg. dato:
04-04-2022

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788773390870

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788773390870

Serie:
Guldskeen

Størrelse i mm (BxHxD):
218x278x15mm

Vægt:
697g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail