KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan.
Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vintermånederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret.
En kartoffel er ikke bare en kartoffel. I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet.
KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.
Forfattere:
Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl
Forlag:
muusmann'forlag
Udgave:
1
Oplag:
1
Oplagsdato:
26-10-2017
Udg. dato:
26-10-2017
Sprog:
dan
Originalsprog:
dan
EAN:
9788793575011
Indbinding:
Hardback
ISBN:
9788793575011
Sidetal:
272
Størrelse i mm (BxHxD):
224x289x24mm
Vægt:
1309g