Kategorier

Kartofler

Er der en grøntsag, der fortjener hyldest og en fornem plads i danskernes køkken, så er det kartoflen. Danmark er et af de bedste steder i verden til at dyrke kartofler, der rummer så mange muligheder i både hverdagskøkkenet og i den højere gastronomi.

Flere detaljer

9788793575011

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 200,00

DKK 300,00

KARTOFLER er hyldesten til den lille knold fra nogle af Danmarks mest kreative og velrenommerede mesterkokke. Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl viser, hvordan en kartoffel kan blive forvandlet til gastronomi på allerhøjeste plan. 
 
Kartofler er en del af den danske gastronomiske kulturarv. Gennem århundreder har kartoflen været en fast bestanddel i danskernes køkken. Den kan dyrkes stort set overalt i Norden, den kan lagres til vinter­månederne, den er sund, og vi kan få den helt frisk og nyopgravet om sommeren og langt ind i efteråret.  
 
En kartoffel er ikke bare en kartoffel. I KARTOFLER deler de fire kokke ud af deres store viden om kartofler. Bogen fortæller om både anvendelsen i køkkenet, opbevaringen, og hvordan de mange forskellige sorter kan bruges både nye og som lagrede. Bogen indeholder en gennemgang af både kendte og mere sjældne sorter, som med fordel igen kan få plads i haven og på køkkenbordet. 
 
KARTOFLER er både for dem, der elsker kartoflen og gerne vil have endnu flere måder at tilberede den på – og for dem, der endnu ikke kender nok til kartoflens mange muligheder.
 
Forfattere:
Hans Beck Thomsen, Søren Gericke, Erwin Lauterbach og Jan Hurtigkarl
Forlag:
muusmann'forlag

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
26-10-2017

Udg. dato:
26-10-2017

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788793575011

Indbinding:
Hardback

ISBN:
9788793575011

Sidetal:
272

Størrelse i mm (BxHxD):
224x289x24mm

Vægt:
1309g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail