Kategorier
Konfekt - Louisa Lorang Se fuld størrelse

Konfekt - Louisa Lorang

Konfekt hører især julen til - men kan sagtens spises hele året.

Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt.

Flere detaljer

9788727000220

DKK 150,00

I bogen finder du både opskrifter på den helt klassiske konfekt, knas og juleslik, men også ny inspiration til at lave små lækkerier med hele familien. Her er opskriften på hjemmelavet marcipan, både med mandler, pistacie, og valnødder, chokolader, kandiserede appelsinskal og syltede ingefær, pebermyntepletter, fudge og karameller, fransk nougat, trøfler og meget, meget mere.

Forlag:
Lindhardt og Ringhof

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
14-10-2021

 

Udg. dato:
14-10-2021

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788727000220

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788727000220

 

Sidetal:
152

 

Størrelse i mm (BxHxD):
168x240x18mm

 

Vægt:
515g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail