Kategorier

Mere af det gode brød

85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.

Flere detaljer

9788711994559

DKK 200,00

Tilbud!

-50%

DKK 400,00

Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.

MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco.

Sagt om Chad Robertson:

"Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt". - Claus Meyer

"Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham".

- Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

Forlag:
Lindhardt og Ringhof

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
12-05-2016

 

Udg. dato:
12-05-2016

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788711513484

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788711513484

 

Sidetal:
336

 

Størrelse i mm (BxHxD):
230x265x40mm

 

Vægt:
1520g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail