Kategorier

Mexicansk mad

Følg med på en opdagelsesrejse gennem et af verdens mest spændende gadekøkkener. Spis f.eks. cevichetacos ved en lille bod i et af Mexico Citys kaotiske mercados. Prøv den sagnomspundne ret barbacoa – en ged nedgravet i jorden med glødende kul – i et skur uden for byen Zaachila. Eller tag en slurk mezcal ved vulkanens fod i Oaxaca.

Flere detaljer

9788740686494

DKK 270,00

Med bogen i hånden lærer du hemmelighederne og teknikkerne, så du kan genskabe retterne derhjemme – og de bedste opskrifter på antojitos (småretter), dulces (søde sager) og bebidas (drikkevarer). Og selvfølgelig også at lave tacos. Masser af tacos. Mexicanere er helt vilde med tacos, og når du har bladret i bogen her, så bliver du det helt sikkert også.

JONAS CRAMBY er journalist, restaurantanmelder og madskribent. Mexicansk mad er hans fjerde kogebog.

Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
28-10-2022

 

Udg. dato:
28-10-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740686494

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740686494

 

Sidetal:
162

 

Størrelse i mm (BxHxD):
198x247x19mm

 

Vægt:
679g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail