Kategorier

Meyers glutenfri bageskole

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

Flere detaljer

9788711904060

DKK 330,00

Tilbud!

-DKK 70,00

DKK 400,00

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.

Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Forlag:Lindhardt og Ringhof
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 23-10-2018
Udg. dato: 23-10-2018
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788711904060
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788711904060
Sidetal: 232
Størrelse i mm (BxHxD): 206x282x30mm
Vægt: 995g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail