Mine amerikanske køkkennoter
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark.
I bogen ’Mine amerikanske køkkennoter’ deler kok Birgitte Kampmann ud af sine favoritopskrifter fra sine mange års ophold i Amerika og senere som huskok hos den amerikanske viceambassadør i Danmark.
Bogen henvender sig til den nysgerrige madinteresserede, som ønsker at få indsigt i det amerikanske madunivers. Her handler det ikke om hamburgers og hotdogs – forbered dig i stedet på at møde uventede smagsblandinger og teknikker, som du måske ikke har set før.
Gennem 10 kapitler kommer du på kryds og tværs af det store land, og bliver præsenteret for den variation og spændvidde, der findes i det amerikanske køkken. Få blandt andet opskriften på det traditionelle bagværk Babka, den latinamerikanske kage Pastel tres Leches og mange andre spændende opskrifter på kendt såvel som mere ukendt amerikansk mad.
Bogen viser en samling velgennemprøvede og letforståelige opskrifter, som kan laves i et almindeligt køkken med ingredienser, man kan skaffe i et dansk supermarked eller på internettet. Hver opskrift indledes med en lille forklaring, og du får tips og gode råd med påvejen.