SMAGEN AF GRÆSKAR
En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.
En oplagt værtindegave til Halloween - og alle andre tidspunkter. Som bekendt er græskar køkkenhavens frodigste plante, som man altid mangler ideer til at anvende frugten af.
Maren Korsgaard, ekspert i frugt og bær og forsker på Pometet, gennemgår de mange græskar-sorter, der kan dyrkes i Danmark. Græskar og squash udmærker sig ikke blot ved deres varierende former, men også ved deres forskelligartede smag, tekstur, næringsindhold, vitaminer og sundhedsfremmende stoffer. Som de andre af Koustrups have-mad-bøger er cirka halvdelen af bogen opskrifter. Her anvendes græskar til supper, hovedretter, tilbehør, desserter, bagværk og syltning.
Bogen er illustreret med nye, i høj grad spiselige akvareller af Kirsten Tind og med lækre madfotos af Bjarni Jacobsen.
Forlag:Koustrup & Co.
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 15-09-2014
Udg. dato: 15-09-2014
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793159044
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788793159044
Sidetal: 128
Størrelse i mm (BxHxD): 215x258x17mm
Vægt: 693g