Kategorier

SMAGEN AF JORDBÆR

Hvert eneste øjeblik året rundt, plukkes et jordbær et sted i verden. Det fristende bær er elsket af alle og dyrkes fra Grønland til Tasmanien og fra Colombia til Japan. Alligevel synes vi, at intet er mere dansk end jordbær med fløde. 



Flere detaljer

9788793159198

DKK 50,00

Tilbud!

-DKK 148,00

DKK 198,00

Denne bog handler om jordbær - om historien, botanikken, jordbær i kunst og kultur, jordbær i haven, dyrkning, beskrivelse af de bedste og mest berømte sorter samt jordbærs gode smag og indholdsstoffer. Og her er opskrifter med jordbær til både desserter og i det salte køkken. 

De fem jordbærplanter, der er begyndelsen til det nutidige havejordbær blev i 1714 bragt til Frankrig fra Chile af den franske spion, løjtnant Amédée François Frézier, der også var interesseret i planter og her krydsede de med skarlagen jordbær, og havejordbærret var født. Inden da var det de vilde jordbær, der blev spist med stor nydelse. 

Forfatteren, cand. hort. Maren Korsgaard, er økologisk dyrker samt rådgiver og akademisk medarbejder på Pometet, Københavns Universitet. Hun har også skrevet bøgerne Smagen af græskar, Bær, Æbler, Frugt og bær samt Politikens bog om beskæringsamt en lang række artikler til magasiner og aviser.    

Forlag:Koustrup & Co.
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 02-05-2016
Udg. dato: 02-05-2016
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793159198
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788793159198
Sidetal: 160
Størrelse i mm (BxHxD): 212x257x17mm
Vægt: 810g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail