Kategorier

Sommerhusmad

Sommerhuslivet er populært som aldrig før, og sommerlandet bugner med gode råvarer, der kan omsættes til nem, lækker og enkel mad, som skaber søde sommerminder, der klæber sig fast. 

Flere detaljer

9788793951563

DKK 200,00

Bogen er en kærlighedserklæring til den danske sommer, de lokale råvarer og især den friske fisk, der findes i hele landet. Mette Mølbak tager læseren på en tur igennem sine egne klassiske favoritter med alt fra vesterhavsrød­ spætte med ribskompot til vaniljeprikket jordbærtrifli. 
 
Sommerhusmad henvender sig til den madinteresserede, der altid tænker på næste måltid og ser det som dagens vigtigste opgave at planlægge da­ gens menu. Dertil kommer smukke stemningsbilleder, der taler til alle os, der elsker det danske sommerland. 

Om forfatteren 
Mette Mølbak er chefredaktør på madmagasinet Politiken MAD. Hun er desuden forfatter til best­ sellerkogebogen KÅL samt flere bøger om nem og grøn mad. Hun har i flere år arbejdet som madredaktør på Politiken og ALT for damerne og har beskæftiget sig med mad i mere end 10 år.
 

Forlag:
Muusmann Forlag

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
28-06-2021

Udg. dato:
28-06-2021

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788793951563

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788793951563

Sidetal:
145

Størrelse i mm (BxHxD):
208x267x17mm

Vægt:
788g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail