Kategorier

Sous vide håndbogen

Karsten Tanggaard, forfatter til de bedst sælgende sous vide-bøger i Danmark, bliver hele tiden spurgt: "Hvad vil du selv anbefale?" Sous vide-håndbogen er svaret på det spørgsmål.

 

Flere detaljer

9788711993408

DKK 250,00

Tilbud!

-DKK 50,00

DKK 300,00

I Sous vide-håndbogen finder du forfatterens bedste bud på, hvordan hver råvare klargøres, tilberedes og færdiggøres, og ideer til hvad du kan servere til. Ikke så mange forklaringer og ingen teori, men lige præcis de praktiske anvisninger, tips og tricks, som du skal bruge for at få succes hver gang.

Sous vide-håndbogen er den praktiske opslagsbog, som kan ligge klar på dit køkkenbord, så du hurtigt kan slå op i den, når du står med en råvare - også selvom du aldrig har prøvet at tilberede den før.

Sous vide-håndbogen rummer 214 gennemtestede og træfsikre tilberedninger af kød, fisk, frugt og grønt - og er den korteste vej fra råvare til succes på tallerkenen.

Forlag:
Lindhardt og Ringhof

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
04-06-2021

Udg. dato:
04-06-2021

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788711993408

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788711993408

Sidetal:
288

Størrelse i mm (BxHxD):
202x257x25mm

Vægt:
1129g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail