Kategorier

Svampesamlerens kogebog

Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd...

Flere detaljer

9788773391556

DKK 100,00

Nedsat pris!

-DKK 300,00

DKK 400,00

Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre. 
 
Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter.
 
De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke.
 
Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.
 
Forlag:
Grønningen 1

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
24-08-2023

 

Udg. dato:
24-08-2023

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788773391556

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788773391556

 

Sidetal:
192

 

Størrelse i mm (BxHxD):
220x289x25mm

 

Vægt:
1017g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail