Kategorier
To sider af samme smag Se fuld størrelse

To sider af samme smag

Hverdagsmad behøver ikke at være kedelig, og gæstemad behøver ikke at være dyr. Ud af den nøjagtig samme bunke gode, sunde råvarer kan du få både et lækkert hverdagsmåltid og moderne gæstemad med wauw-faktor. Det eneste, det kræver, er at du tænker lidt ud af boksen.

Flere detaljer

9788740032956

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 200,00

DKK 300,00

Jesper Vollmer, der i ti år har været køkkenchef i Kongehuset, viser hvor langt man kan komme med forholdsvist få råvarer på køkkenbordet. Og hvordan man ikke hver gang, man skal have gæster, behøver at tænke i at købe oksemørbrad eller andre dyre udskæringer og skulle supplere med en alenlang indkøbsliste. Bogen er bygget op omkring konceptet ”en ingrediensliste – to opskrifter” under samme overskrift. Det kunne fx være ”Kylling – græskar – mandler”, som han giver en rustik opskrift på med hel ovnstegt kylling med bagt græskar, sprød spinatsalat, mandler og wasabiyoughurt. Det er i den lidt finere udgave blevet til stegt kyllingebryst med puré af græskar, ristede mandler og yoghurt med dild-spinatolie. To vidt forskellige velsmagende retter til hver sin lejlighed.

I alt indeholder kogebogen 75 opskrifter på forretter/frokostretter, hovedretter og desserter fra Jesper Vollmers personlige køkken, der bærer præg af, at han ikke alene hver dag laver mad til sin egen familie derhjemme med to voksne og to børn, men selvfølgelig også, at han i sine ti år i Kongehuset ikke bare har lavet mad til gæster fra hele verden, men også i hverdagen sammen med det yderst madinteresserede regentpar har haft fokus på enkel og sund mad med et grønt islæt og på at undgå madspild. 
 

Forlag:
Politikens Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
20-10-2016

 

Udg. dato:
20-10-2016

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788740032956

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788740032956

 

Sidetal:
266

 

Størrelse i mm (BxHxD):
218x286x28mm

 

Vægt:
1355g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail