Kategorier
Husalfen Se fuld størrelse

Husalfen

Husalfen giver hurtigt svar på dine spørgsmål om rengøring og pleje af boligens forskellige materialer - fx granit, terrazzo og marmor. Foruden indeholder den gode råd om rengøringsmetoder og små fif til indretning af hjemmet, så rengøringen bliver nemmere.

 

Flere detaljer

9788756784894

DKK 69,00

Forfatter: Lonnie Eickworth, Klara Marie Mikkelsen og Dorte Kjerulf-Thomasen
Forlag: Olivia

Forlaget skriver
(Desværre) er det en nødvendighed, at gøre rent - både af hygiejniske og æstetiske grunde. Et rodet og beskidt hjem dræner familien for energi. 

Et stort plus ved jævnlig rengøring er, at du kan undgå at bruge skrappe rengøringsmidler. Nye pletter og snavs er lettere at fjerne end gamle, indgroede pletter. Desuden forlænger rengøring levetiden for de forskellige materialer i hjemmet. 

Når vi køber nye møbler, vælger gulv, fliser og lign. til vores bolig, spiller design, personlig stil og trend en stor rolle i vores valg af materiale. Men en ting, mange glemmer i processen, er at tænke på, hvor meget tid vi vil bruge på rengøringen. 

Vedligeholdelsesfri møbler findes desværre ikke - men der findes materialer, som kræver mindre rengøring og vedligeholdelse end andre, og det er måske værd at tage med i sine overvejelser - i hvert fald for de lidt mere dovent anlagte af os. Husk også, at jo flere forskellige materialer du vælger, jo flere specielle pleje- og rengøringsmidler skal du anvende. Mange møbler bliver i dag overfladebehandlet med f.eks. trykimprægnering, nanoteknologi, sæbe, voks, olie og lak, så de fremstår med en smudsafvisende overflade. Men behandlingen holder ikke evigt og skal opbygges igen efter slid. 

Det er derfor altid en god idé at vælge materiale efter dine rengøringsambitioner - og ikke kun efter, hvad der er moderne.

Udgave: 1

Oplag: 1

Oplagsdato: 28-09-2007

Udg. dato: 28-09-2007

Sprog: dan

EAN: 9788756784894

Indbinding: Paperback

ISBN: 9788756784894

Sidetal: 79

Størrelse i mm (BxHxD): 162x165x8mm

Vægt: 138g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail