Kategorier
Secret Breakers Se fuld størrelse

Secret Breakers

En serie på 3 bind, bestående af; Ildfuglens Kode, Flammernes Barn og Riddernes Hemmelighed.

Her får du alle 3 bind for under 1 bogs pris!

Flere detaljer

9788771371086

DKK 149,95

Tilbud!

-DKK 300,00

DKK 449,95

Forfatter: H. L. Dennis

Bind 1: Det vender op og ned på Bodies tilværelse, da hun modtager en kodet invitation med posten. Det Sorte Kammer - en hemmelig organisation, der arbejder uden for loven - er ved at samle nye rekrutter til at bryde en af verdenshistoriens ældste koder. Hemmeligheden dækker over krig og mord og kan være nøglen til at forstå den verden, vi lever i.

Sammen med sine nye venner i Det Sorte Kammer er Brodie udvalgt til at løse koden, men det kræver, at de vinker farvel til livet, de kender det, at de ikke skyr nogen midler i deres jagt på sandheden. Undervejs må de tre venner bryde alle spillets regler og se en dødelig fare i øjnene. Det er nemlig ikke alle, der ønsker hemmeligheden afsløret eller koden løst - og stærke kræfter er villige til at dræbe for at bevare deres hemmelighed.

Bind 2: Brodie, Hunter og Tusla er tilbage på Station X på Bletchly Park og kæmper fortsat med det store ubesvarede spørgsmål: Hvad er hemmeligheden bag det gamle, kodede Voynich-manuskript? Deres første eventyr forlod dem med en musikalsk boks, der spiller en melodi af komponisten Elgar, der elskede koder. De tre venner kommer med ét af sted på en ny mission, der fører dem frem til historierne bag Elgars berømte musik og et kodet brev, han skrev til sin unge ven, Dorabella - et brev, hvis kode aldrig er blevet løst.

Af forviklede spor ender de tre venner som vidner til bogafbrændninger i Firenze, møder en mystisk forældreløs dreng og kommer på sporet af en hemmelig organisation, der modarbejder deres jagt på kodens løsning - og er parat til at dræbe for at forhindre sandheden i at komme frem.

Bind 3: Team Veritas er tilbage på Bletchley Park, hvor en hemmelig kodet besked suger dem ind i et nyt gådefuldt mysterium. Deres eftersøgning leder dem på sporet af et broderskab, en hemmelig ridderorden, der dominerede på Kong Arthurs tid for at beskytte en sagnomspunden hemmelighed.

Men kommer de tættere på deres egentlige mål - at opklare mysteriet bag det kodede Voynich-manuskript? Risikoen bliver hele tiden større - og i hælene har de en ondskabsfuld organisation, der ikke helmer, før de har bremset de tre unge opdagere.

Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail