Kategorier

Sylt! Chili Tomat

Hvad stiller man op med det helt særlige og dejlige overskudsfænomen, som handler om et bugnende drivhus i sensommeren og efteråret med langt flere chilier og tomater, end man har drømt om? Eller måske bare de glødende bjerge af flammefarvede rigtigt modne tomater, peberfrugter og chilier, som grønthandleren faldbyder i de samme måneder? Svaret er, at de kan konserveres til senere brug.

Flere detaljer

9788776954123

DKK 179,95

Camilla Plum giver her sine bedste bud på syltning, tørring, saltning, fermentering og andre metoder, hvor tomater og chilier bliver til de skønneste marmelader, kryddersalte, chutneyer, pickles, saft, sauce og ketchup. Med bogen får du desuden en håndfuld opskrifter på, hvordan du kan bruge dine hjemmelavede syltesager i køkkenet.
 
Sylt! Tomat Chili er den første i en serie håndbøger, hvor Camilla Plum giver anvisninger til, hvordan man konserverer forskellige råvarer fra drivhuset, haven, grønthandleren, slagteren og den vilde natur.
 
Forlag:
Forlaget Vandkunsten

 

Udgave:
1

 

Oplag:
2

 

Oplagsdato:
21-09-2015

 

Udg. dato:
21-09-2015

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788776954123

 

Indbinding:
Papbog

 

ISBN:
9788776954123

 

Sidetal:
144

 

Serie:
Camilla konserverer

 

Størrelse i mm (BxHxD):
124x221x17mm

 

Vægt:
340g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail