Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Italiensk mad er enkel, og det samme er Sofies pastabog.
De danske kyster er et veritabelt overflødighedshorn af spændende vilde råvarer både til vands og til lands.
I Airfryer-snackbogen har Britt Andersen samlet nogle af sine bedste airfryeropskrifter på velkomstsnacks, småretter og lækkerier til enhver hyggestund.
Bag dine egne perfekte, hjemmelavede pizzaer. Elsker du også pizza? Med denne bog kan du bage de lækreste pizzaer til familie og venner hjemme hos dig selv – hvad enten du har en pizzaovn eller bruger den almindelige ovn i køkkenet.
En begynderguide til at tage dine kaffedesigns til næste niveau. Tag din designerkaffe til næste niveau med Dhans enkle at følge og utrolige designs.
- Søvn, væske, træning & kost. Med DIN SUNDE PLAN skræddersyer du gennem øvelser og dagbogsnoter din helt egen plan, der matcher din hverdag og dine ønsker for din krop. Kærligt, skridt for skridt og på baggrund af forskning guides du, så viden bliver til vaner, og du kommer til at leve sundt – også under næste jobskifte eller kærestesorg.
Tilbud!
Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål.
Europa producerer nogle af verdens bedste oste, som langt de fleste både kender og elsker, men én ost har været nærmest kriminelt overset alt for længe.
Et stykke dansk madhistorie. Jubilæumsudgaven af God Mad let at lave er opdateret med de nyeste kostråd og har et øget fokus på at spise grønt, undgå madspild og spare på energien i køkkenet.
I begyndelsen var bolognese-sovsen, så kom de andre. Ægteskabet mellem pastaen og pastasovsen er et af italienernes fortrukne diskussionsemner. Det er også det eneste ægteskab, hvori der ikke tåles sidespring.
The Northern Schleswiger Coffee Table 100 years after the reunification of Northern Schleswig and Denmark. This book makes you able to celebrate and serve traditional Northern Schleswiger cakes and biscuits. With the recipes in this book, you can cover your table and plates with all the traditional Northern Schleswiger baked goods.
MAD TIL MANGE er en nemt tilgængelig kogebog med inspirerende ideer til, hvordan du let og praktisk fremtryller en lækker gæstemiddag til mange.
Hyggemad – nu med et twister bogen til alle, som har lyst til at prøve nye retter i køkkenet. Her er et twist på gamle klassikere, et twist på nye retter og retter, som du ikke finder i andre kogebøger. Denne kogebog er til dig, som mangler nye livretter og et nyt pift i køkkenet både i hverdagen og til weekendens hygge.
HELEN OG HOLMS FAMILIEMAD er en bog med fokus på, hvordan man inddrager børnene, når der skal laves mad til hele familien.
Forfatterne til Cider, Karl og Mikael, gik en tur en efterårsdag og talte om, at det var et værre spild med alle de æbler, som lå og rådnede i folks haver.
Det er altid sommer, når du har hjemmelavet syltetøj i køleskabet eller spisekammeret!
Det suverænt mest spiste måltid i Danmark er rugbrødsmadden – den ryger på bordet i mange danske hjem til frokost såvel som til aften.
Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster.
Farverige, nærende og fulde af smag. Velkommen til en verden, hvor salaterne ikke længere nøjes med at være et simpelt tilbehør til alt det andet på bordet. I "Måltidssalater" udforsker kogebogsforfatter og madblogger Maria Vestergaard, hvordan du kan gøre salater til hovedattraktionen på din tallerken.
DEN ANDEN BRØDBOG giver dig en følelse af succes, når du går i køkkenet og ønsker lækkert brød i hverdagen. Den er spækket med nemme, brugbare grundopskrifter, lette vejledninger, bageteknik og -viden samt mere end 50 opskrifter, der er baseret på let tilgængelige ingredienser, og som egner sig til en hverdag, der indeholder både groft og sødt brød.
Fastelavnsbollens magi har ramt alle generationer i hjertet, og nu inviterer Mette Blomsterberg dig til at opdage nogle af hemmelighederne bag den elskede danske tradition med 26 opskrifter på hjemmelavede fastelavnsboller.
Selvom Louise Johansson har arbejdet som kok på toprestauranter, så banker hendes hjerte først og fremmest for den virkelig veltilberedte hverdagsmad, der bliver lavet hjemme i folks private køkkener.
Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.
Opdag den vidunderlige mad fra hele Afrika.
Igennem mere end 10 år har tv-programmet Den store bagedyst lagt gaderne øde. Millioner har fulgt med i deltagernes kamp for at få glazen til at skinne og når chokoladen skulle tempereres og cremen hænge sammen.
Airfryeren har fundet vej til de danske køkkener, hvor den er blevet en sand game changer, ikke mindst for mange familier.
Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater.
En vellavet salat er det perfekte måltid. Smagfuld og mættende. Næringsrig og styrkende.
LIV OG SIMONE har lavet bogen om kagen, der er en klassiker med god grund – nemlig lagkagen.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook