Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund.
Få ny inspiration til sommerens – og resten af årets – salater med en sund og grøn smags- og farveeksplosion på middagsbordet.
DEN MAD VI SPISER er en ny kogebog med smuk, smagfuld og sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er simple opskrifter, med smæk på smagene. Thai chiliolie, labneh balls, sojaæggeblomme med ris og smørdampede svampe, syrlige rosenkål i knoldsellerispuré, wontonsuppe med friteret hvidløg, sommer ribollita, mexikansk bønnestew og...
En plantebaseret start på dagen. Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!
Tilbud!
Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden bål. Med den øgede interesse for friluftsliv er der også mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her får du en hjælpende hånd med inspiration til lækker mad under åben himmel...
Sprøde, friterede hyldebærpandekager, fluffy amerikanske citron- og birkespandekager, hippe matchapandekager og madpandekager med rødbede. Det her er bogen, der beviser, at pandekager er så meget mere end de sædvanlige tynde pandekager med syltetøj, sukker og flødeskum.
Airfryeren har taget verden med storm, og den er helt sikkert kommet for at blive. Udover at maden bliver ekstra velsmagende, sprød udenpå og saftig indeni, så bruger airfryeren også langt mindre strøm end en almindelig ovn.
KAGEN, DER BEGYNDTE I EN KOP! Det er igen lykkedes Liv og Simone at tage en kage, der er kendt og elsket af mange, og KAGETID-fIcere den på måden, som kun de kan. Det er blevet til disse 100 nye opskrifter på lækre og smukke cupcakes.
Det tredje rige er tredje bind i Knausgårds nye, store romanserie, der også tæller Morgenstjernen og Ulvene fra evighedens skov.
Kræsne børn! Forskellige smagspræferencer i familien! Tidsmangel i hverdagen! Sara Ask og Lisa Björbo, der også har skrevet bogen Mega vega, har skabt en bog, der er halvt kogebog og halvt forældrepædagogik om børn og mad.
Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge.
Nemme retter, der spreder madglæde i hele familien
Tryl med tilbehør
SULTEN er den store grundkogebog, der er helt uundværlig for alle, der har brug for lidt hjælp i køkkenet. Du finder 230 opskrifter på alle dagens måltider, og 900 trin-for-trin billeder, der fører dig let og problemfrit igennem tilberedningen - som det bl.a. kendes fra måltidskasserne.
Ny bagebog er fyldt med alle de elskede klassikere – men ikke hvidt sukker.
Forsker Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’Sandheden om sukker’ og ’Kålhydrater’ – på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager.
For hundredtusindvis af danskere er det en daglig kamp at fordøje maden. Rigtig mange af os lider, ofte i det skjulte, af luft i maven og andre smerter fra tarmsystemet, forstoppelse, diarré, sure opstød, halsbrand og refluks – selv om der findes effektive løsninger på problemet.
Genvejen til sprød og saftig mad
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.
117 nemme opskrifter lavet med uforarbejdede råvarer
Mad til de gode stunder. Kombinationen af hygge og mad begrænser sig ikke bare til den klassiske middag med familie og venner omkring et veldækket bord med tændte stearinlys. Mad kan også skabe hygge i din travle hverdag.
EN LILLE KAGE MED STOR SMAG! Cookie, småkage, kiks, minikage – uanset hvad vi kalder den, har den sprøde kage bare så meget at byde på. Liv og Simone har rystet kagedåsen og sammen skabt 100 opskrifter på cookies med smagen af noget, vi kender, noget, vi elsker, noget nyt og anderledes og bare smagen af mere. Udførelsen er let, men resultatet topper på...
Alt fra morgenmad, madpakker og middagsretter til snacks i sofaen
Den ultimative grundbog til det grønne køkken. Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på.
Nemme hverdagsretter med smæk på smagen!
Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge dit madbudget.
Makkerparret bag flere bestsellere om anti-inflammatorisk kost viser i deres nye bog vejen til, hvordan man én gang for alle kan opnå et vægttab og svælge i lækker mad.
Grøntsager på glas – og på tallerkenen. Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook