Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Spis dig til en sundere og lettere krop. Investér seks uger i dit velbefindende ved at give den gas i køkkenet. Resultatet: Du vil få det bedre og formentligt også tabe dig. I det hele taget bare blive en sundere udgave af dig selv.
Plantebaseret is – der smelter hjerterbyder på flere end 40 opskrifter på is skabt alene af plante- baserede ingredienser. Her findes både de helt klassiske is
Må god mad gerne være let at lave? I denne bog vil trioen fra Kagetid inspirere os til at se på den mad, vi laver, på en mere enkel måde. Nem mad behøver nemlig ikke at være et kompromis - tværtimod. I fællesskab har de sammen skabt 40 opskrifter på lækre, smagfyldte retter - alle lavet i en bradepande.
Hver dag vokser vores viden om, hvordan vi ved at spise naturens kraftfulde råvarer kan blive sundere og stærkere og beskytte os mod de mange livsstilsstilssygdomme, som udspringer af inflammation i kroppen. Derfor er der brug for en ny, opdateret grundbog om, hvordan man målrettet kan få glæde af den nyeste viden og lykkes med antiinflammatorisk kost.
Ramen er varmt og omfavnende comfort food. Det kan være simpelt, traditionelt eller kompliceret. Der er ikke mange regler. Men ligegyldig hvilken stil og udformning ramen har, så skal det indeholde disse fem elementer: • Tare• Suppe• Nudler• Aromaolie• Topping
Hvorfor er hummus så lækkert? Hvordan kan det være, at den her så ubetydeligt udseende ret er så utroligt god og næringsrig?
Invitér venner og familie på mad. I kan gøre det nemt, småt og uformelt eller til en fest.
Nyd den mad, du elsker, men uden tilsætningsstofferne. Hvor ofte læser du ingredienslisten bag på de ting, du spiser? Langt de fleste af os spiser ultraforarbejdede fødevarer (UPF), uden at vi overhovedet lægger mærke til det – fra færdigretter til pulversovse, snacks og sodavand – men der er massevis af hjemmelavede alternativer, der kan hjælpe dig med...
KROPPEN KAN SELV – AKTIVER DINE NATURLIGE VÆGTTABSHOTMONER er fuld af ny og brugbar viden til alle, der ønsker at tabe sig, holde vægttabet – eller bevare en sund vægt i første omgang.
Falastin er meget mere end en kogebog. Det er også en kærlighedserklæring til det palæstinensiske køkken, landet og dets folk. De to kokke fra Ottolenghis Londonbaserede restauranter, Sami Tamimi og Tara Wigley, har besøgt Palæstina bl.a. Betlehem, Jerusalem, Haifa, Nazareth og Vestbredden. Det er blevet til et overflødighedshorn af vidunderlige måltider...
Alle kan lave en god cocktail
Tilbud!
Vil du spise sundt og samtidig tabe dig? Med keto-kuren handler det helt enkelt om at øge dit stofskifte. Og det er supernemt med din airfryer!
En kogebog om Afrikas mangfoldighed og fællesskab
Bælgfrugter er sunde, bæredygtige, klimavenlige og billige. De fleste af os spiser dog kun 2 gram bælgfrugter om dagen, selv om det anbefales, at vi spiser 100 gram. Årsagen er oftest, at vi ikke ved, hvad vi skal stille op med dem, og vi mangler inspiration til at tilberede dem.
Højtider er hyggelige, men kan give sved på panden hos selv den mest rutinerede kok – typisk er man flere til bords, end man plejer, der bliver serveret flere forskellige retter (både and og flæskesteg!), og alt skal være færdigt på samme tid.
Tag nissehuen på, for nu kører julebag-karavanen. Denne bog hylder og elsker julens bagværk. For Liv og Simone skal julen nemlig bages og smages.
Bagebogen BAG MED BÆLGFRUGTER er til alle – både til dig, som allerede anvender bælgfrugter i dine måltider, og til dig, der gerne vil i gang med at bruge bælgfrugter i alverdens brød, kager og desserter. Bogen indeholder opskrifter på klassisk bagværk og kager som drømmekage, banankage og boller og på madbrød, tærter, surdejsbrød og flotte desserter til...
Nu kommer bogen til alle, der elsker boblende og perlende vin, og som gerne vil vide mere om, hvad forskellen er på champagne, crémant, cava, prosecco og de andre typer af mousserende vin, der findes på verdensplan.
Alle elsker italiensk mad. Og her får du de lækreste opskrifter, der gør det nemt og billigt at lave mad – både til hverdag og fest.
Til den lille middag eller den store fest
Hyggemad – Snacks og små lækkerier er bogen til dig, som gerne vil byde venner og gæster på hapser, der hitter! Der er inspiration til enhver anledning. Det kan være, at nytåret er lige om hjørnet, der skal holdes fødselsdag eller andre festlige sammenkomster, eller du bare vil lave lidt ekstra lækkert til en brætspilsaften, en velkomstdrink eller en...
Meyers Hverdag er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig – også når tiden er knap – og leder efter ny inspiration til dagens vigtigste måltid.
I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.
Japansk comfort food indeholder alle de lækreste retter fra det japanske køkken som tonkatsu, teriyaki, karaage, gyoza, yakisoba, katsosando og forskellige slags donburi – ris med topping.
I denne smukke kogebog serverer kok og foodstylist Clara Gillow Harborg unikke opskrifter og stylingtips til årstidens måltider. Bogen er en hyldest til madlavning. Til gode råvarer og til det fælles måltid.
Et stykke dansk madhistorie. Kærlighed til hjemmelavet mad har altid været drivkraften bag opskrifterne i God mad, let at lave. Det gælder stadig.
Keep it simple! Man kan sagtens lave mad super god og velsmagende mad med blot 5 ingredienser. I Jamie Olivers nye kogebog handler det om kvalitet frem for kvantitet og om at lave sund og afbalanceret mad hurtigt og nemt.
Den nye kogebog fra folkene bag Osteria 16 byder på 80 nye, enkle retter, lavet med få udsøgte råvarer og tilberedt med omhu. Opskrifterne er inspireret af det italienske køkken og spænder fra antipasti, pasta og risotto til masser af polenta, grønne retter og dessert.
Spis dig igennem madens årstider og lad dig inspirere af Mads Niemanns kærlighed til de friske råvarer. Han guider dig igennem lette forårsretter, friske sommermåltider, hyggelige efterårsretter og varmende vintermad med sæsonens råvarer i hovedrollen.
Med Helt Enkelt får du inspiration til at komme i gang med at lave mad på en måde, der ikke kræver meget tid i køkkenet. For uanset, hvor travlt du har i hverdagen, vil Jamies opskrifter give dig lyst til at lave hjemmelavet mad – også på dage, hvor du ikke har tid til at købe ind.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 45131343 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook