Kategorier

Herrnhuter / Christiansfeld / Adventsstjerner

Der er 66 varer.

Christiansfeld julestjernen også kaldet Brødremenighedens Adventsstjerne eller Herrnhut-stjernen er et af vores helt specielle produkter. De smukke stjerner er håndlavet i papir og karton (enkelte modeller nu også i plastik), og fås i flere forskellige farver og størrelser. Stjernerne sælges som samlesæt i en æske, hvor den også opbevares til næste gang. De originale, håndlavede adventsstjerner fremstilles den dag i dag hos Brødremenigheden i Herrnhut i Tyskland efter århundredelang tradition.

Læs mere om Herrnhut på byens officielle hjemmeside. Herrnhut-stjernerne er kendt over hele verden, hvor de i advents- og juletiden bruges som udsmykning i hjem, kirker, institutioner og butiksvinduer, som også ophænges på gader og stræder.
En ægte Herrnhuter adventsstjerne (eller Christiansfeld julestjerne) bidrager med en god stemning. Den stemning mærker alle, der besøger Christiansfeld. Derfor sælger vi stjernerne hele året - og ikke kun til jul - så alle besøgende i Christiansfeld har mulighed for at købe en stjerne med hjem.
Stjernen er ikke blot et symbol på Bethlehemsstjernen, men også et symbol på Jesus som Morgenstjernen - og er ulasteligt knyttet til adventstraditionerne hos Brødremenigheden i Christiansfeld, hvor man indleder julen med at hænge en adventsstjerne op i Brødremenighedens kirkesal. Morgenstjernen som symbol har været anvendt langt tilbage i tiden og indgår bl.a. som udsmykning på kirkens spir.

Se hvordan du samler stjernen i denne tyske film:

https://www.youtube.com/watch?v=eatb-ujqvYo

Kopier linket og indsæt i din browser.

Varer sidevis

Varer sidevis

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail