Kategorier

Til bords med Babette og Blixen

Karen Blixens fortælling Babettes gæstebud, der handler om den franske, kvindelige mesterkok, som bruger hele sin gevinst fra nationallotteriet på ét måltid og tryllebinder et selskab af puritanere med sin kogekunst, er en af forfatterskabets mest populære

Flere detaljer

9788750056423

DKK 149,95

Signe Wulff fortæller her om Babettes restaurant i Paris, undersøger menuens retter og komponenter til bunds og viser, hvordan Karen Blixen trak på egne erindringer, sin fars forfatterskab og røverhistorier fra gastronomiens kulturhistorie, da hun skrev sin fortælling.

Bagerst i bogen findes opskrifter på Babettes legendariske fire-retters menu bestående af skildpaddesuppe, blinis Demidoff, vagtler i sarkofag og frugt, så læseren kan lave verdenslitteraturens mest berømte måltid derhjemme.

Signe Wulff (f. 1979) er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til?I køkkenet med Karen Blixen, der tager læseren på en kulinarisk vandring i Karen Blixens liv og forfatterskab.

Forlag:
Storyhouse

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
01-05-2020

 

Udg. dato:
01-05-2020

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788750056423

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788750056423

 

Sidetal:
96

 

Størrelse i mm (BxHxD):
142x220x16mm

 

Vægt:
250g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail