BOG: SPISELIGE BLOMSTER - ØJENFRYD OG VELSMAG
I denne lille hvide håndbog har Anemette Olesen samlet en buket af viden om velsmagende blomster, man med sindsro kan plukke og sætte tænder i.
Bogen indeholder tips og opskrifter.
Indbundet, 96 sider.
I denne lille hvide håndbog har Anemette Olesen samlet en buket af viden om velsmagende blomster, man med sindsro kan plukke og sætte tænder i.
Bogen indeholder tips og opskrifter.
Indbundet, 96 sider.
Med det nye nordiske køkken er der i Skandinavien sket en "opblomstring" af interessen for alle de vilde og dyrkede urter. Det har blandt andet betydet, at mange dygtige kokke nu har kastet sig over brugen af blomster til pynt og i maden og det smitter selvfølgelig af på alle os andre. Spiselige blomster bliver pludselig vigtige og mange vil vide, hvilke blomster de kan bruge og til hvad.
I denne bog "Spiselige blomster - øjenfryd og velsmag" giver den erfarne have- og madskribent Anemette Olesen, der om nogen er dansk foregangskvinde med hensyn til eksperimentere med havens og naturens frembringelser, sit bud på blomster, som kan plukkes og fortæres til alles velbehag. Der gives tilmed opskrifter og tips med på vejen.
Illustrationerne i bogen er tegnet af Kirsten Tind.