Forlaget skriver
Sommer er eksamenstid, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder og gymnasie-elever, universitetsstuderende og andre unge er presset til det yderste. Grundig planlægning og mentale strategier er afgørende brikker, når hjernen skal hjælpes til toppræstationer. Men uden mad og drikke dur helten ikke – og det gælder i høj grad også, når det kommer til den mentale ydeevne.
Denne guide giver de optimale kostredskaber til at tackle den stressede eksamenstid med et hidtil ukendt overskud.
Ved at skrue på de helt rigtige kostknapper kan man booste sin mentale ydeevne, holde krop og psyke stærk, når presset er på sit højeste, og levere den koncentrerede indsats, som er afgørende for en god eksamen og et godt resultat.
Bogen giver konkrete guidelines til, hvordan man gennem kosten spiser sig til det fysiske fundament, som gør den studerende stærk igennem hele eksamensperioden – og i stand til at være bedst, når det gælder.
Læseren får blandt andet:
- En konkret plan for, hvad der skal spises af styrkende sager i hele forberedelsesperioden.
- Den perfekte koststrategi til en eksamensdag med overskud og styrke.
- Inspiration til en masse små som store knapper, der kan skrues på, så den mentale ydeevne når nye højder.
- Redskaber til gennem ernæring at mindske den belastning, som eksamensstress skaber i kroppen og knoppen.
Om forfatteren
Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Han har et omfattende forfatterskab og er fast ernærings- og træningsskribent for flere kendte medier.