Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder.
Airfryeren har for alvor gjort sit indtog i de danske køkkener. Med denne smarte køkkenmaskine kan man tilberede sine yndlingsretter, så de bliver nøjagtig lige så lækre som sædvanlig, men uden at bruge nær så meget fedtstof og på meget kortere tid.
SALT OG SØDT! En tærte består grundliggende af to dele – en bund og en form for fyld. Men den kan så meget mere end dét. Det nordjyske ægtepar Liv Martine og Mads Niemann er igen gået i køkkenet sammen og har denne gang udviklet 100 salte og søde tærter.
Det er en fest for både øjet og maven, når Diana ”Diadonna” Dontsova laver autentiske retter fra Balkan-landene, og med denne kogebog i hånden kan du nu selv afprøve de mange lækkerier.
Endnu en uundværlig kogebog fra Jamie Oliver.
Med Airfryer-grundbogen får du masser af nye og klassiske opskrifter og de bedste tips til, hvordan du får maden både sprød og saftig og sparer tid i hverdagen.
Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd...
Nudler og alt, der hører til.
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.
Nem og smagfuld hverdagsmad
I FRANSK BISTRO deler den kendte restauratør Stéphane Reynaud 250 af de bedste opskrifter fra bistroen, og 100 vine til at ledsage dem. Der er løgtærter, terriner, østers, gryderetter, ostefade og selvfølgelig desserter!
Meget mere end rugbrød
Tilbud!
Bogen om verdens bedste kød - med opskrifter
100 NEMME RETTERNEMT OG GODT! Vi kan have en tendens til at gøre nem mad til kedelig mad. Det er en fejl, mener Mads Niemann. Faktisk så stor en fejl, at han har lavet 100 forskellige bud på retter, der på mere end én måde er nemme at lave, men som stadig er fulde af smag, æstetik og helt solid madkærlighed.
Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste.
Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund.
Få ny inspiration til sommerens – og resten af årets – salater med en sund og grøn smags- og farveeksplosion på middagsbordet.
DEN MAD VI SPISER er en ny kogebog med smuk, smagfuld og sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er simple opskrifter, med smæk på smagene. Thai chiliolie, labneh balls, sojaæggeblomme med ris og smørdampede svampe, syrlige rosenkål i knoldsellerispuré, wontonsuppe med friteret hvidløg, sommer ribollita, mexikansk bønnestew og...
En plantebaseret start på dagen. Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!
Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden bål. Med den øgede interesse for friluftsliv er der også mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her får du en hjælpende hånd med inspiration til lækker mad under åben himmel...
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert. Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen.
Sprøde, friterede hyldebærpandekager, fluffy amerikanske citron- og birkespandekager, hippe matchapandekager og madpandekager med rødbede. Det her er bogen, der beviser, at pandekager er så meget mere end de sædvanlige tynde pandekager med syltetøj, sukker og flødeskum.
KAGEN, DER BEGYNDTE I EN KOP! Det er igen lykkedes Liv og Simone at tage en kage, der er kendt og elsket af mange, og KAGETID-fIcere den på måden, som kun de kan. Det er blevet til disse 100 nye opskrifter på lækre og smukke cupcakes.
Det tredje rige er tredje bind i Knausgårds nye, store romanserie, der også tæller Morgenstjernen og Ulvene fra evighedens skov.
Kræsne børn! Forskellige smagspræferencer i familien! Tidsmangel i hverdagen! Sara Ask og Lisa Björbo, der også har skrevet bogen Mega vega, har skabt en bog, der er halvt kogebog og halvt forældrepædagogik om børn og mad.
Nemme retter, der spreder madglæde i hele familien
Tryl med tilbehør
SULTEN er den store grundkogebog, der er helt uundværlig for alle, der har brug for lidt hjælp i køkkenet. Du finder 230 opskrifter på alle dagens måltider, og 900 trin-for-trin billeder, der fører dig let og problemfrit igennem tilberedningen - som det bl.a. kendes fra måltidskasserne.
Forsker Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’Sandheden om sukker’ og ’Kålhydrater’ – på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook