Kategorier

Den store bog om fermentering

Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.

Flere detaljer

9788740696721

DKK 300,00

Fermentering er mad lavet ved hjælp af de gode mikroorganismer. Gær, skimmel og bakterier kan forandre både duft og tekstur i maden, og de kan bygge nye spændende smage og give syre og umami. Desuden har fermenteret mad en lang række positive effekter på vores helbred. I den her bog bliver du bekendt med alt fra kimchi, koji og kombucha til tempeh, tofu og kefir. I bogens store faktadel beskrives fermenteringsteknikker og mikrobiologiske processer på en fængende og letforståelig måde. Man behøver ikke noget dyrt udstyr, og med opskrifter på dosaer, kvass, honningsodavand, eddiker, fermenterede kartofler til pomfritter, picklede agurker, fermenteret ajvar, chilisovs og ketchup og smør, tykmælk og flere slags ost så er der opskrifter til enhver smag og lyst.

Jenny Neikell er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
22-08-2023

 

Udg. dato:
22-08-2023

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740696721

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740696721

 

Sidetal:
284

 

Størrelse i mm (BxHxD):
181x247x28mm

 

Vægt:
1055g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail