Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden bål. Med den øgede interesse for friluftsliv er der også mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her får du en hjælpende hånd med inspiration til lækker mad under åben himmel...
Tilbud!
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert. Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen.
Sprøde, friterede hyldebærpandekager, fluffy amerikanske citron- og birkespandekager, hippe matchapandekager og madpandekager med rødbede. Det her er bogen, der beviser, at pandekager er så meget mere end de sædvanlige tynde pandekager med syltetøj, sukker og flødeskum.
Det tredje rige er tredje bind i Knausgårds nye, store romanserie, der også tæller Morgenstjernen og Ulvene fra evighedens skov.
Kræsne børn! Forskellige smagspræferencer i familien! Tidsmangel i hverdagen! Sara Ask og Lisa Björbo, der også har skrevet bogen Mega vega, har skabt en bog, der er halvt kogebog og halvt forældrepædagogik om børn og mad.
Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge.
SULTEN er den store grundkogebog, der er helt uundværlig for alle, der har brug for lidt hjælp i køkkenet. Du finder 230 opskrifter på alle dagens måltider, og 900 trin-for-trin billeder, der fører dig let og problemfrit igennem tilberedningen - som det bl.a. kendes fra måltidskasserne.
Forsker Anette Sams har i flere bøger – blandt andet i bestsellerne ’Sandheden om sukker’ og ’Kålhydrater’ – på basis af biologisk forskning forklaret, hvorfor danskerne bør spise flere uforarbejdede grøntsager.
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.
117 nemme opskrifter lavet med uforarbejdede råvarer
Mad til de gode stunder. Kombinationen af hygge og mad begrænser sig ikke bare til den klassiske middag med familie og venner omkring et veldækket bord med tændte stearinlys. Mad kan også skabe hygge i din travle hverdag.
EN LILLE KAGE MED STOR SMAG! Cookie, småkage, kiks, minikage – uanset hvad vi kalder den, har den sprøde kage bare så meget at byde på. Liv og Simone har rystet kagedåsen og sammen skabt 100 opskrifter på cookies med smagen af noget, vi kender, noget, vi elsker, noget nyt og anderledes og bare smagen af mere. Udførelsen er let, men resultatet topper på...
Alt fra morgenmad, madpakker og middagsretter til snacks i sofaen
Den ultimative grundbog til det grønne køkken. Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på.
Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge dit madbudget.
Grøntsager på glas – og på tallerkenen. Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører. Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen.
Sæsonernes danske kager og desserter
Røsti min røv. Smagen af rå kartoffel var gennemtrængende, det eneste, der knasede sprødt, var de utilberedte løg, og de ikke udpiskede melklumper var som små eksploderende remindere om, at mad kræver en del. Kort sagt: Røstierne smagte af lort. Og det var det. Jeg gav op. Mine forældre, som havde smagt røstierne sammen med mig, pressede ikke på.(fra bogen)
En appetizer sørger for, at gæsterne bliver modtaget med stil. Den pirrer smagsløgene og slår en særlig stemning an. Her får du masser af inspiration til lette, lækre og smukke snacks, som får dig til at stråle som vært eller værtinde.
I Danmark har vi en madtradition med at planlægge vores måltider omkring kødet. Når vi af forskellige personlige årsager enten ønsker at skære ned eller helt fjerne kødet fra vores kost, kan det virke som en uoverskuelig opgave at skulle lave mad. Apropos, der er ikke noget kød i er skabt ud fra en ide om at fjerne labels fra mad. For når vi sætter...
100 nemme opskrifter fyldt med grønt. Opskrifterne i denne kogebog afspejler præcis, hvor jeg står i livet. Nemlig med fødderne plantet solidt i familielivets hverdagstrummerum, hvor behovet for nærende, grøntsagsrig og velsmagende mad er stort, men tiden og sommetider overskuddet er knapt.
I Moro Easy bringer Sam og Sam Clark fra Moro de stemningsfulde smage fra det sydlige Spanien og Nordafrika ind i hverdagskøkkenet. Kendt for deres udforskende, smagscentrerede madlavning, der kun kræver få ingredienser, har de sammensat mere end 100 uimodståelige simple opskrifter, der er klar på minutter, og ideelle til både hverdag og fest.
Følg med på en opdagelsesrejse gennem et af verdens mest spændende gadekøkkener. Spis f.eks. cevichetacos ved en lille bod i et af Mexico Citys kaotiske mercados. Prøv den sagnomspundne ret barbacoa – en ged nedgravet i jorden med glødende kul – i et skur uden for byen Zaachila. Eller tag en slurk mezcal ved vulkanens fod i Oaxaca.
Lær at lave god og varieret mad på 20 minutter.
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.
Din nye, let tilgængelige kogebog med velsmagende comfort food, som pifter hverdagens madlavning op.
Mette Ravn har sin egen vaniljefarm i Tanzania og giver her et enestående indblik i vaniljens fascinerende verden. Hun deler ud af sin viden om historien bag det skønne krydderi, om dyrkningsmetoder, forarbejdning og naturligvis ikke mindst vaniljens anvendelse i køkkenet.
Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den.
Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med.
FRØ er et stort og ambitiøst opslagsværk, som giver en unik introduktion til et hav af smagfulde grøntsager, urter og spiselige blomster, som du selv kan dyrke og tilberede. I dag begrænser udvalget af grøntsager sig ofte til bare én af hver slags, men du kan mangedoble dine muligheder, hvis du selv begynder at dyrke grøntsager i din egen have.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook