Kategorier

Bogen om vanilje

Mette Ravn har sin egen vaniljefarm i Tanzania og giver her et enestående indblik i vaniljens fascinerende verden. Hun deler ud af sin viden om historien bag det skønne krydderi, om dyrkningsmetoder, forarbejdning og naturligvis ikke mindst vaniljens anvendelse i køkkenet. 

 

Flere detaljer

9788794258791

DKK 199,95

Lær om de forskellige typer vanilje, du kan købe i butikkerne. Hvordan du vælger den bedste vanilje til den ret, du vil lave. Hvordan du opbevarer en vaniljestang, så den holder eller ligefrem udvikler sin smag. Og meget mere. 
 
Bogen om vanilje byder desuden på masser af fristende opskrifter på kager, salte retter, desserter og drikke af kendte kokke, bagere, kogebogsforfattere og andre madeksperter som for eksempel Maja Vase, Anne Hjernøe, Ditte Ingemann, Marie Holm, Louisa Lorang, Torben Bang ... og Karen Blixen. 
 
Med forord af livsstilsekspert Anne Glad Wagner. 
 
Om forfatteren 
Det lå ikke i kortene, at Mette Ravn skulle være bondekone i Afrika, men en kærlighed til vanilje og det store kontinent fik hende til at tage springet og hellige sig arbejdet med det skønne krydderi. I dag forhandler hun vanilje til de bedste restauranter og kvalitetsbeviste forbrugere og er desuden en anerkendt international vanilje-ekspert, som blandt andet sidder i juryen til den prestigiøse Concours Général d’Agriculture i Paris.
 
Forlag:
Muusmann Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
19-10-2022

 

Udg. dato:
19-10-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788794258791

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788794258791

 

Sidetal:
139

 

Størrelse i mm (BxHxD):
177x249x16mm

 

Vægt:
577g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail