Kategorier

Kunsten at fermentere

Grøntsager på glas – og på tallerkenen.

Kunsten er at købe et hvidkålshoved for håndører.

Give det håndkraft, salt og kærlighed. Og trylle det om til syrlig, sprød og perlende kraut. Dejlig på pizzaen, til hakkebøffen, i salatskålen – og for fordøjelsen. 

Flere detaljer

9788773391280

DKK 70,00

Tilbud!

-DKK 180,00

DKK 250,00

Ditte Ingemann er en af Danmarks fremmeste inden for KUNSTEN AT FERMENTERE. Lær at frembringe fermenterede herligheder som lynkimchi, grønne tomater, rødløg og citroner. 
 
Opskrifterne er nemme og akkompagneres af et forslag til en ret, de kan serveres til. Bogen indeholder tips & tricks, udstyr & råvarer, så du trygt kan give dig i kast med at fermentere på en sikker, sjov og smagfuld måde. 
 
Ditte Ingemann er kogebogsforfatter, madfotograf og foodstylist og driver bloggen The Food Club / @ditsen, hvor over 170.000 dagligt følger med.
 
Forlag:
Grønningen 1

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
10-10-2022

Udg. dato:
10-10-2022

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788773391280

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788773391280

Størrelse i mm (BxHxD):
178x248x18mm

Vægt:
618g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail