Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Opdag de uendelige muligheder med din airfryer! I FLERE AIRFRYERFAVORITTER præsenterer Anne-Kathrine Schelde fra Maden i mit liv over 75 enkle og lækre opskrifter, der gør det nemt at tilberede alt fra frokost og aftensmad til desserter, bagværk og tilbehør – alt sammen i airfryeren.
Hvem vil undvære desserten? Dessertkunsten er den mest præcise af alle de fremstillingsformer, der ligger i gastronomien, fordi du gør meget ud af formerne. Samtidig er der mange ingredienser, der fysisk-kemisk skal fungere sammen.
Tilbud!
Få hjælp til det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi have at spise til aftensmad?” i den kogebog fra Valdemarsro, der tager hensyn til, at tid er en mangelvare i mange familier. Valdemarsro – Nem aftensmad er kogebogen til den travle familie, der sætter pris på god og nem mad, som til hverdag kan sættes på bordet i løbet af om ikke...
I Alverdens opskrifter til din airfryerfår du lækre opskrifter på nye retter til morgenbordet, hurtig aftensmadspændende madpakker, ''fakeaways'' samt gode snacks.
Intet er mere appetitvækkende end en varm, duftende tærte, som netop er kommet ud af ovnen. En tærte kan det hele. Den er perfekt til en buffet, en dejlig frokost og selvfølgelig til aftensmad. Hvad med en sprød tærte med fisk og skaldyr? Eller en tærte med kød og knald på krydderierne? I bogen er der opskrifter på det hele, herunder også et helt...
Sprøde asparges, stikkende artiskokker, rynkede rødbeder, cremede oste, farvede tomater, flammende chilier, blå fisk, skallede æg, flyvske skinker, knasende salater, bløde mayonnaiser, lækre pølser, syltede agurker og himmerigets urter. Alt, hvad der kan klemmes sammen mellem to gode stykker brød, kan du komme i din sandwich.
Skal der være fest, lad der være flødeskum. Flødeskumskagen er virkelig festens kage. Denne bagebog er en kærlighedserklæring til netop dét. Liv og Simone fra Kagetid hylder igennem 40 opskrifter flødeskummen. Der er opskrifter på traditioner, minder og klassikere, men også nye måder at sammensætte og bruge det søde, luftige skum.
Hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta
Lykken er at fylde kurven med kantareller, skovens guld – eller en af de andre fantastiske svampearter, som beskrives i Anne Mæhlums inspirerende bog Vildt gode svampe.
Danmarks airfryerdronning har samlet mere end 100 opskrifter til begyndere og øvede airfryerbrugere. Får du brugt din airfryer for lidt? Eller savner du bare endnu flere lækre airfryeropskrifter? Under alle omstændigheder finder du masser af inspiration til små og store hverdagsretter i opfølgeren til bestselleren Airfryer-grundbogen, der har taget...
Perfekt Pizza er din vej til de lækreste hjemmelavede pizze i dit eget køkken. Nu behøver du ikke købe skuffende frysepizzaer eller kæmpe med en blød bund. Jon, som du sikkert kender fra Bagedysten, er blevet pizzaekspert og lærer dig hvordan.
"Ottolenghi Comfort" er den nyeste kogebog fra Yotam Ottolenghi med mere end 100 opskrifter, der forvandler simpel comfort food til lækre smagsoplevelser.
Kogebogen CITRONER er blevet til i køkkenet på fincaen Garden of Lemons, der ligger midt i en gammel citronplantage lige uden for en lille andalusisk landsby syd for Granada. Her hænger citronerne lysende i træerne en stor del af året. Det mest eventyrlige sted at skrive en kogebog om citronen og dens verdenskøkken.
Harmonikakartofler, grøn gudindesalat, ostetacos med krydrede tigerrejer, rispapiromelet med fyld, banoffee i glas, flødebollekage …
Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de to brødelskere, Jonas og Anton Dahl-Grue, vejen til en perfekt bolle. Lige fra den hurtige, den med surdej og den med masser af kerner.
38 fisk er en smuk og indbydende kogebog, der præsenterer læseren for opskrifter på de 38 spisefisk, man kan fange i havet omkring Danmark. Hver af de 38 fisk præsenteres med smukke fotos af Mikkel Russel Jensen akkompagneret af opskrifter kreeret af kokken Maximilian August Müller, der til dagligt står bag gryderne i den populære københavnske...
SVAMPE ER FREMTIDEN Sankeekspert og kok Thomas Laursen har i årevis sanket svampe til de allerbedste restauranter i Danmark. Nu deler han sin ekspertviden om svampene i den vilde danske natur og forvandler dem til vidunderlige måltider.
I Holms airfryer - mere kærlighed i skuffen udvider Claus Holm dit repertoire - inspireret af fjerne himmelstrøg får du talrige opskrifter på flæskesteg og kylling på nye måder, fx italiensk, asiatisk, eller fynsk. Snacksene er opgraderet til delikate, sunde hapsere, som fx små courgettetærter med citron og parmesan eller japanske kroketter.
Persiana er en farverig, smagspakket og tilfredsstillende fejring af mellem-østlige retter fra bestsellerforfatteren Sabrina Ghayour, sammensat til at passe til alle lejligheder og ganer. Opskrifter på hummus, persiske juvelris, lamme-biryani, safrankylling og mechouia-lammekølle får gang i mundvandet. Masser af stærke smage og dybe nuancer, som kan få...
Nudelretter er blevet mere og mere populære. Friske smage, kraftige bouilloner og sprød topping gør dem både spændende at spise og lette at lave på samme tid. Nudler kan være alt fra en hurtig redningsplanke i hverdagen til en gastronomisk sensation. Spændet er enormt, og det er dig selv, der bestemmer niveauet. Lav din egen skål nudler ud fra, hvad du...
Tomat, tomater en stilfuldt udført kogebog med over 70 vegetariske opskrifter på aftensmad, supper, salater, madder, sovse og dips, der alle har tomaten som hovedperson.
Det Vilde Vestens kulinariske fristelser! Præriens skrappe retter! Spis som en cowboy!
Gyldne og sprøde eller lækkert bløde – med kartofler er variationsmulighederne næsten uendelige. De kan koges, bages, steges og moses og passer til al slags mad, og så egner de sig perfekt til airfryeren.
MADS, LIV OG SIMONE gør endnu en gang det simple til mere - og det mere helt simpelt. Pizza er for mange en go-to, men den jyske trekløver vil med denne bog gerne give dig en hel basal grundviden og forståelse af hvordan du nemt kan lave og opbygge din egen, hjemmelavede pizza, hvor du selv kan tilpasse sværhedsgradsgrad og smag - og bruge den både i det...
Rist, bag og bland. Når man ser på, hvordan granola er opbygget, er det virkelig simpelt – og det er faktisk lige præcis dét, Liv og Simone vil vise med denne bog: At det er virkelig nemt at lave sin egen, hjemmelavede granola, men at smagsmulighederne er flere, end du tror. Den knasende topping med både god smag og mæthed er nemlig undervurderet, hvis du...
Vil du gerne være dygtigere til at lave mad selv? Velkommen til Timm Vladimirs køkkenskole. Her kan alle være med – store som små, nybegyndere som øvede – børn, unge og de lidt ældre!
Holger og Katrine Rørby Madsen står bag Madens Verden, et af Danmarks mest populære madsites, som har over 2 millioner brugere om måneden. I denne bog har de samlet 100 opskrifter, der er geniale i en airfryer.
Læsø – et gastronomisk skatkammer
Denne kogebog har alle de hurtige retter, man kan tilberede med airfryeren – den superpopulære køkkenmaskine, der anvender luft og mindsker brugen af olie i tilberedning af mad. Lær alle airfryerens mange muligheder, tips og tricks at kende i denne kogebog, der giver adgang til en verden af skønne måltider til både hverdag og fest.
Opskrifter fra Villa Villekulla og de syv have. Alle kender Pippi Langstrømpe som pigen, der kan løfte en hest, har en vadsæk fuld af guldpenge og har sejlet på de syv have. Men vidste du, at hun også er mesterkok? For det er hun faktisk!
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook