Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster.
Tilbud!
Farverige, nærende og fulde af smag. Velkommen til en verden, hvor salaterne ikke længere nøjes med at være et simpelt tilbehør til alt det andet på bordet. I "Måltidssalater" udforsker kogebogsforfatter og madblogger Maria Vestergaard, hvordan du kan gøre salater til hovedattraktionen på din tallerken.
DEN ANDEN BRØDBOG giver dig en følelse af succes, når du går i køkkenet og ønsker lækkert brød i hverdagen. Den er spækket med nemme, brugbare grundopskrifter, lette vejledninger, bageteknik og -viden samt mere end 50 opskrifter, der er baseret på let tilgængelige ingredienser, og som egner sig til en hverdag, der indeholder både groft og sødt brød.
Fastelavnsbollens magi har ramt alle generationer i hjertet, og nu inviterer Mette Blomsterberg dig til at opdage nogle af hemmelighederne bag den elskede danske tradition med 26 opskrifter på hjemmelavede fastelavnsboller.
Selvom Louise Johansson har arbejdet som kok på toprestauranter, så banker hendes hjerte først og fremmest for den virkelig veltilberedte hverdagsmad, der bliver lavet hjemme i folks private køkkener.
Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.
Opdag den vidunderlige mad fra hele Afrika.
Igennem mere end 10 år har tv-programmet Den store bagedyst lagt gaderne øde. Millioner har fulgt med i deltagernes kamp for at få glazen til at skinne og når chokoladen skulle tempereres og cremen hænge sammen.
Airfryeren har fundet vej til de danske køkkener, hvor den er blevet en sand game changer, ikke mindst for mange familier.
Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater.
En vellavet salat er det perfekte måltid. Smagfuld og mættende. Næringsrig og styrkende.
LIV OG SIMONE har lavet bogen om kagen, der er en klassiker med god grund – nemlig lagkagen.
LIV OG SIMONE oversætter i denne bog et sprog til et andet. Faktisk oversætter de ikke bare fransk til dansk, de oversætter og simplifcerer også noget, der for mange er uforståeligt og lidt et “ukendt land” – de gør nemlig den lille franske macaron folkelig og lige til.
Grøn grød er kogebogen til dig, der har fået øjnene op for den sunde grøntsagsgrød fra blenderen, der på en nem måde gør det muligt at spise den mængde grøntsager hver dag, som kroppen har brug for.
SØDE HACKS! Det er nemmere at købe end at bage – eller er det faktisk omvendt? Liv og Simone deler i denne bog 100 opskrifter på de fineste, smagfulde kager og desserter, som alle er nemme at lave.
Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man ellers skulle forsage. ”Airfryeren er genial, hvis man vil spise sundt og måske tabe sig – og elsker knasende, sprøde måltider,” siger sundhedsekspert Michelle Kristensen, der står bag...
Med udgangspunkt i omkring 50 vilde planter og svampe deler kokkene Niki Sjölund og Lena Flaten ud af deres mere end 250 opskrifter med ingredienser direkte fra naturen.
Tv-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en særdeles hed omfavnelse:
Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med.
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn.
I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af den østlige del af middelhavskøkkenet.
Actifryeren er en kompakt, letanvendelig genvej til hurtige og velsmagende måltider.
Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Koge[dag]bog er en vegetarisk kogebog skrevet af den kendte youtuber Astrid Olsen. Ifølge Astrid Olsen byder vegetarmarkedet på for mange fake-kød-burgere og sørgelige kartoffelpizzaer, som vi alle har spist alt for mange gange.
Micki Cheng er børnenes ven, og han forstår virkelig at lave opskrifter i børnehøjde. Ifølge Micki kan alle lære at lave mad, og i Din Bedste Kogebog sørger Micki for, at det samtidig er sjovt og inspirerende at hjælpe til i køkkenet.
Afternoon tea er hygge, varme og lækre kager.
ALT kan laves i en wok – bare kom det i - grønsager, tofu, fisk, kød, ris, nudler, æg og meget andet godt.
Bliv inspireret til at ændre din livsstil til en plantebaseret livsstil.
Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder.
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal indsats!
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook