Kategorier

Bolle med ost

Gulerodsboller, havreboller, grovboller, speltboller. Der findes et utal af kombinationer, når det kommer til en af danskernes yndlingsspiser: en god hjemmebagt bolle. I denne bog viser de to brødelskere, Jonas og Anton Dahl-Grue, vejen til en perfekt bolle. Lige fra den hurtige, den med surdej og den med masser af kerner.

Flere detaljer

9788702420098

DKK 200,00

Til hver opskrift beskriver de, hvilken ost, der passer bedst til. For der er stor forskel på, om en særlig type bolle går bedst med Vesterhavsost, en god blåskimmelost eller en mild skiveost.

I bogen fortæller de også om meltyper, hemmeligheden bag gær og surdej og kommer med tips og tricks til, hvordan du laver de bedste boller.

Forlag:
Gyldendal

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
21-08-2024

 

Udg. dato:
21-08-2024

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788702420098

 

Indbinding:
Hæftet

 

ISBN:
9788702420098

 

Sidetal:
112

 

Størrelse i mm (BxHxD):
170x208x16mm

 

Vægt:
364g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail