Velkommen Log ind
Ingen varer
DKK 0,00 Fragt DKK 0,00 Samlet
Gå til kasse
enheder: 10203050
Sorter efterPris: laveste førstPris: højeste førstVarenavn: A til ÅVarenavn: Å til ALagervarer førstReference: Laveste førstReference: Højeste først
Vis 10203050 Varer sidevis
Opdag den vidunderlige mad fra hele Afrika.
LIV OG SIMONE har lavet bogen om kagen, der er en klassiker med god grund – nemlig lagkagen.
LIV OG SIMONE oversætter i denne bog et sprog til et andet. Faktisk oversætter de ikke bare fransk til dansk, de oversætter og simplifcerer også noget, der for mange er uforståeligt og lidt et “ukendt land” – de gør nemlig den lille franske macaron folkelig og lige til.
Grøn grød er kogebogen til dig, der har fået øjnene op for den sunde grøntsagsgrød fra blenderen, der på en nem måde gør det muligt at spise den mængde grøntsager hver dag, som kroppen har brug for.
Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens sundhedspotentiale og de oplagte muligheder for ligefrem at tabe sig med typer af mad, som man ellers skulle forsage. ”Airfryeren er genial, hvis man vil spise sundt og måske tabe sig – og elsker knasende, sprøde måltider,” siger sundhedsekspert Michelle Kristensen, der står bag...
Claus Meyer har i samarbejde med de dygtige bagere i Meyers Madhus lavet en helt vidunderlig bagebog til børn.
I denne bog har Louisa Lorang ladet sig inspirere af den østlige del af middelhavskøkkenet.
Actifryeren er en kompakt, letanvendelig genvej til hurtige og velsmagende måltider.
Mummums motto er, at der altid skal være plads til god mad, og denne bog er ingen undtagelse.
Afternoon tea er hygge, varme og lækre kager.
ALT kan laves i en wok – bare kom det i - grønsager, tofu, fisk, kød, ris, nudler, æg og meget andet godt.
Madglæde er sprængfyldt med vegetariske opskrifter til hverdag, weekend og gode stunder.
Airfryeren har for alvor gjort sit indtog i de danske køkkener. Med denne smarte køkkenmaskine kan man tilberede sine yndlingsretter, så de bliver nøjagtig lige så lækre som sædvanlig, men uden at bruge nær så meget fedtstof og på meget kortere tid.
SALT OG SØDT! En tærte består grundliggende af to dele – en bund og en form for fyld. Men den kan så meget mere end dét. Det nordjyske ægtepar Liv Martine og Mads Niemann er igen gået i køkkenet sammen og har denne gang udviklet 100 salte og søde tærter.
Eva Ravnbøls smukke bog indeholder klassiske retter fra Guds eget køkken, Italien. Som Mamma laver dem, og som hun har lært, de skal laves af sin Mamma. For er der noget, der er regler for, fuldstændig styr på, og som der bare ikke skal pilles ved i Italien, så er det maden.
Det er en fest for både øjet og maven, når Diana ”Diadonna” Dontsova laver autentiske retter fra Balkan-landene, og med denne kogebog i hånden kan du nu selv afprøve de mange lækkerier.
Endnu en uundværlig kogebog fra Jamie Oliver.
Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd...
Tilbud!
Kæmpe bog om fermentering i alle afskygninger med både nemme og små projekter og så de lidt mere tidskrævende.
Nem og smagfuld hverdagsmad
I FRANSK BISTRO deler den kendte restauratør Stéphane Reynaud 250 af de bedste opskrifter fra bistroen, og 100 vine til at ledsage dem. Der er løgtærter, terriner, østers, gryderetter, ostefade og selvfølgelig desserter!
Meget mere end rugbrød
Bogen om verdens bedste kød - med opskrifter
100 NEMME RETTERNEMT OG GODT! Vi kan have en tendens til at gøre nem mad til kedelig mad. Det er en fejl, mener Mads Niemann. Faktisk så stor en fejl, at han har lavet 100 forskellige bud på retter, der på mere end én måde er nemme at lave, men som stadig er fulde af smag, æstetik og helt solid madkærlighed.
Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på besynderlig vis forsvundet ud af vores bevidsthed og er blevet glemt af langt de fleste.
Pizza er den mest berømte ret af alle, udbredt til hele verden fra moderlandet, Italien. Alle kender pizza, og langt de fleste elsker den – ikke uden grund.
DEN MAD VI SPISER er en ny kogebog med smuk, smagfuld og sanselig mad, som kan laves derhjemme eller spises med gæster. Det er simple opskrifter, med smæk på smagene. Thai chiliolie, labneh balls, sojaæggeblomme med ris og smørdampede svampe, syrlige rosenkål i knoldsellerispuré, wontonsuppe med friteret hvidløg, sommer ribollita, mexikansk bønnestew og...
En plantebaseret start på dagen. Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret!
Dette er en bog om madlavning i det fri, med eller uden bål. Med den øgede interesse for friluftsliv er der også mange, som gerne vil lave mad og spise godt i naturen. Men det kan være svært at komme i gang, for hvilken slags mad kan man lave, og hvilket udstyr kræver det? Her får du en hjælpende hånd med inspiration til lækker mad under åben himmel...
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert. Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen.
Du kan kontakte os på:
Telefon: 74 56 13 20
» Find os
Brug af Cookies
Martensen's Boghandel / Kongensgade 12, 6070 Christiansfeld / CVR nr. 25518101 / Tlf. 74561320 / shop@martensensboghandel.dk
Følg os på Facebook