Kategorier

Æg - alt hvad du behøver (h)vide

Alt hvad du behøver at (h)vide

Flere detaljer

9788771915204

DKK 150,00

Tilbud!

-DKK 50,00

DKK 200,00

Forlaget skriver

Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve

Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark? Og meget, meget mere. 
 
Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.
 
Forlag:
HarperCollins

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
01-10-2018

Udg. dato:
01-10-2018

Sprog:
dan

Originalsprog:
nor

EAN:
9788771915204

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788771915204

Sidetal:
224

Størrelse i mm (BxHxD):
208x258x20mm

Vægt:
780g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail