Kategorier

Boller og lagkage på vegansk

- bag hverdagsfavoritterne uden æg, mælk og smør

En grundbog i klassiske salte og søde bageopskrifter omarbejdet efter veganske principper. En nyklassiker til det moderne køkken.

Flere detaljer

9788773390917

DKK 60,00

Tilbud!

-DKK 240,00

DKK 300,00

 
Maria Engbjerg, som står bag madbloggen Vanløse Blues, har altid været glad for at bage. Men for seks år siden, da hun blev veganer, ophørte den interesse – for hvordan skulle hun lave lækre pandekager, fødselsdagsboller og kanelsnegle helt uden brug af hverken mælk, smør eller æg?
 
I dag har Maria genfundet glæden ved at bage. Og det viser sig, at det kan sagtens lade sig gøre at lave en vegansk chokoladekage med chokoladeglasur. En kage, der smager præcis som den, mormor lavede, og som får børnene til at slikke skålen ren. Den veganske kagebog er Marias bedste opskrifter, sødeste råd og mest uundværlige tips. Så du også kan bage alle de dejlige ting, du husker fra barndommen. På din egen måde.
 
Uanset om du er veganer eller bare vil prøve noget nyt, kan du føle dig sikker på, at det, du putter ind i ovnen – det være sig brunsviger og hindbærsnitter eller pølsehorn og burgerboller – kommer ud igen og dufter og smager, som du havde drømt om. Klar til servering!
 
Maria Engbjerg har i mere end 10 år skrevet om vegansk mad, og knap 50.000 følger med, når hun deler lige dele søde og grønne sager på sin Instagram @vanloseblues. Maria driver til daglig den veganske restaurant Flavour Bastards på Nørrebro i København.
 
Forlag:
Grønningen 1

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
02-05-2022

Udg. dato:
02-05-2022

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788773390917

Indbinding:
Indbundet

ISBN:
9788773390917

Størrelse i mm (BxHxD):
178x248x18mm

Vægt:
661g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail