Kategorier

Chokoladehåndbogen

Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med teknikkerne og hjælper dig med at finde de arbejdsmetoder, der passer til dine ønsker, dit udstyr og dit tempo.

Flere detaljer

9788794258272

DKK 329,95


Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader, som udfordrer med spændende smagssammensætninger og design. Her er mere end 100 teknikker og opskrifter til fyldt chokolade, trøfler, flødeboller og chokoladedekorationer – til utallige kreative timer for alle, der finder glæde i chokolade. 
 
Chokoladehåndbogen er den essentielle grundbog, der hjælper alle til at komme i gang med eller blive dygtigere til chokoladekunsten. Godt håndværk kræver både gode teknikker og kreativ inspiration. Og belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag!
 
Forlag:
Muusmann Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
14-09-2022

 

Udg. dato:
14-09-2022

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788794258272

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788794258272

 

Sidetal:
236

 

Størrelse i mm (BxHxD):
209x268x24mm

 

Vægt:
1142g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail