Kategorier

Den anden brødbog

DEN ANDEN BRØDBOG giver dig en følelse af succes, når du går i køkkenet og ønsker lækkert brød i hverdagen. Den er spækket med nemme, brugbare grundopskrifter, lette vejledninger, bageteknik og -viden samt mere end 50 opskrifter, der er baseret på let tilgængelige ingredienser, og som egner sig til en hverdag, der indeholder både groft og sødt brød.  



Flere detaljer

9788797223758

DKK 289,00

Du bliver kastet ud i alt fra snoede urtebrød, klassisk rugbrød, brioche burgerboller, forbagte pizzabunde, formbrød og ciabattaflutes til sprøde frøsnappere og genbrugsboller. En slags ’godt og blandet’ til brødbageren, så det aldrig bliver kedeligt at åbne bogen og prøve noget nyt.   
 
Bogen indeholder primært opskrifter uden surdej, men er naturligvis krydret med få, nemme opskrifter, hvor surdejsuniverset får lov at udfolde sig, så du selv kan variere sværhedsgraden, når du skal i gang med at bage. Og så får du alle de svar, som du har manglet, gennem den Q&A om surdej, du finder inde i bogen.  
 
Bogen linker via QR-koder til en række små, simple videoguides, så du  bliver tryg ved de mest gængse teknikker og oplever større brødsucces.
 
Forlag:
Annemette Voss Fridthjof

Udgave:
1

Oplag:
1

Oplagsdato:
27-09-2023

Udg. dato:
27-09-2023

Sprog:
dan

Originalsprog:
dan

EAN:
9788797223758

Indbinding:
Hardback

ISBN:
9788797223758

Sidetal:
192

Størrelse i mm (BxHxD):
178x249x19mm

Vægt:
740g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail