Kategorier

Den store grundbog om fermentering

Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted.

I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma.
 

Flere detaljer

9788775938919

DKK 300,00

Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.
 
Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.
 
Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.
 
 
Forlag:
People'sPress

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
10-10-2024

 

Udg. dato:
10-10-2024

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788775938919

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788775938919

 

Sidetal:
400

 

Størrelse i mm (BxHxD):
223x293x38mm

 

Vægt:
1898g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail