Kategorier

Dumplings & anden dim sum

Dim sum er elsket over hele verden og betyder ”at berøre hjertet” på kinesisk. Blandt retterne er der noget for enhver smag – fra forskellige fyldte dumplings, luftige, dampede bao og friterede wontons til eggtarts og silkeagtige risnudelruller.

Flere detaljer

9788740689235

DKK 250,00

Bogen indeholder over 50 opskrifter på blandt andet klassikere som har gow (dumpling med rejer), siumai (dampet svinekøds-dumpling) og char siu bao (bao med svinekødsfyld). Du kan også læse om dim sum-kulturen, kinesiske ingredienser og teer samt teknikker og tips til at lave det hele derhjemme.

Traditionelt serveres dim sum som delemad, så du smager mange forskellige retter, men de fleste kan også fint spises for sig selv eller sammen med ris eller nudler. Desuden kan de ofte forberedes og fryses ned.

Karin Lei tilbragte en stor del af sin barndom på sine taiwanesiske forældres restauranter i Sverige. Hendes madinteresse har altid været stor, og på sociale medier deler hun bl.a. kinesiske og taiwanesiske opskrifter, tips og tricks. Dette er Karins første kogebog, hvor hun har samlet mange af sine dim sum-favoritter.

Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
31-03-2023

 

Udg. dato:
31-03-2023

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740689235

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740689235

 

Sidetal:
160

 

Størrelse i mm (BxHxD):
188x248x20mm

 

Vægt:
636g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail