Kategorier

Fermenterings­kogebogen

Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål.

Flere detaljer

9788740696738

DKK 279,95

Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på siden som en pickle eller en salat?

I bogen her skriver Jenny Neikell med baggrund i sin store viden om fermenterede grøntsager, om hvordan man får sine fermenterede lækkerier op af glassene og hen på tallerknerne. Opskrifter på lækre supper, madder, småretter, sammenrørte salater, gedigne hovedretter og desserter, der alle indeholder fermenterede grøntsager. Vegetariske hverdagsretter, som er nemme at lave, smagsrige og lette at synes om. Desuden med et boost af gode bakterier.

Fermenteringsprocessen bidrager med både syre, salt, tekstur og umami til maden og kan løfte kendte retter til helt nye højder. Bogen giver dig mange nye smagskombinationer at afprøve, for eksempel fermenteret majroesalat med brunet smør, vaffeltacos med gulerødder eller chokoladekage med øl og surkål. Og så er der masser af tips i bogen til, hvordan du inkorporerer flere fermenterede grøntsager i din madlavning. 

 

JENNY NEIKELL er madhåndværker, som lever og ånder for mikroorganismernes magi. Efter i flere år at have drevet et fermenteringskøkken arbejder hun nu som foredragsholder, forfatter og fermenteringskonsulent.

Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
27-02-2024

 

Udg. dato:
27-02-2024

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788740696738

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788740696738

 

Sidetal:
156

 

Størrelse i mm (BxHxD):
179x249x20mm

 

Vægt:
619g

 

FSC-mærket:
Ja

 

Andre oplysninger
Org. titel:
Fermentera - kokboken
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail