Kategorier

Græsk mad

I de senere år er der sket noget i Grækenland: En ny generation af kokke laver enkle og vidunderlige retter med større indsigt i råvarernes produktion, men uden at miste den græske identitet.

Flere detaljer

9788743605607

DKK 280,00

Det er præcis den slags opskrifter, som bogen her indeholder. Fra klassikere som græsk salat, moussaka og stifádo til retter, som ikke er kendte uden for Grækenland. Som ostefyldte, sammenlagte pitabrød fra Kreta, den mest chokoladefyldte af alle chokoladekager og giouvétsi – en gryderet med oksekød og den lille risformede pasta orzo.
 
Opskrifterne passer til den nye tids græske køkken, hvor man viser omsorg for råvarerne. Ingenting er specielt kompliceret, og alting smager utrolig godt.
 
Forlag:
Turbine

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
22-10-2024

 

Udg. dato:
22-10-2024

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
swe

 

EAN:
9788743605607

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788743605607

 

Sidetal:
174

 

Størrelse i mm (BxHxD):
196x247x18mm

 

Vægt:
696g

 

FSC-mærket:
Ja
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail