Kategorier
Permasund mad - Cellernes magi til det bæredygtige og selvhelbredende liv Se fuld størrelse

Permasund mad - Cellernes magi til det bæredygtige og selvhelbredende liv

Din krop bliver udsat for alle mulige udfordringer hele livet. De gifte, din krop udsættes for gen- nem vaner, tanker og kost, har alt sammen indflydelse på dit helbred og din livskvalitet. Men din krop er faktisk kodet til at helbrede sig selv, hvis du giver den mulighed for det. 


Flere detaljer

9788793679115

DKK 249,95

Kogebog for livet tager udgangspunkt i det holistiske menneskesyn og fokuserer på mulighederne for at opnå en bedre livskvalitet og sundhed gennem bevidste valg. 

Via bogen kan du mestre de udfordringer, livet byder på, i stedet for at være offer for dem. Tankerne er hjernens sprog, følelserne er hjertets sprog – tilsammen udgør de en overbevisning, der er med til forme dit liv. 

Bogen er delt op i tre dele: 
Introduktion til den sundhedsfilosofi, som ligger til grund for maden og behandlingen – herunder Cecilies egen historie. Der er også en kort intro til kvantefysik, traditionel kinesisk medicin (TCM), kraniosakral-terapi og akupunktur. 
En mere detaljeret gennemgang af specifikke temaer som tarmtyper og fordøjelsens organer. En lang række forslag til diæter, herunder ketogendiæt, nikkelfattig diæt, SCD-diæt, LCHF- diæt, diæt med fokus på lavt stofskifte og Low fodmap. 
Bogen afrundes med opskrifter. Her er også patienters historie og en dokumentarisk gennemgang af ketogendiæt i praksis. 

En bog, der giver liv, sundhed, velvære, energi og et kærligt spark i rumpetten. 

Om forfatteren 
Cecilie Lemke er uddannet kraniosakral-terapeut, fysiurgisk massør, akupunktør og har studeret traditionel kinesisk medicin i fem år. Hun er selvlært billeddannelsesterapeut og har lavet selvstudier i kvantefysik, epigenetik, biodynamisk landbrug og permasundhed. Cecilie – eller Sille, som de fleste kalder hende – har været behandler siden 2001. Bogen er udviklet på baggrund af 35 års erfaringer fra eget liv samt hendes patienters liv og sygdomshistorie. 

Forlag:Muusmann Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 19-12-2019
Udg. dato: 19-12-2019
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793679115
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788793679115
Størrelse i mm (BxHxD): 177x246x20mm
Vægt: 775g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail