Kategorier

Sæson

Grib årstiden!

Sommerens søde jordbær, efterårets vilde svampe, vinterens vitaminrige citrusfrugter, forårets friske rabarber. I vores madkultur er sæsoner integreret, ofte uden at vi tænker over det: Asparges spises før sankthans, i sommerhuset står den på rødgrød med fløde, ved julebordet bugner det med sylte og gris, mens torsk og østers er på menuen nytårsaften.

Flere detaljer

9788777499708

DKK 150,00

Tilbud!

-DKK 100,00

DKK 250,00

I SÆSON viser Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum, hvorfor vi skal dyrke og nyde naturens cyklus og spise efter sæson. Ikke alene overrumples vores sanser af fantastiske smage og dufte af de friske råvarer, men sæsonråvarer er også ofte billigere og mere bæredygtige. 
 
I bogen får du 100 velsmagende opskrifter med de fire årstiders råvarer i centrum. Alt fra morgenmad, forretter og snacks til hovedmåltider, kager og desserter. Grib årstiden, og tag med i køkkenet, hvor Helle og Louise gør årstidernes råvarer fristende med lækre, nemme og bæredygtigeopskrifter.
 
Helle Brønnum Carlsen er madskribent, madanmelder og lektor i madkundskab og Louise Beck Brønnum er kandidat i Food Innovation and Health og leder for testkøkkenet på restaurant Alchemist.

Forfatter:

Helle Brønnum Carlsen & Louise Beck Brønnum

Forlag:
FADL's Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
20-04-2018

 

Udg. dato:
20-04-2018

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788777499708

 

Indbinding:
Hardback

 

ISBN:
9788777499708

 

Sidetal:
300

 

Størrelse i mm (BxHxD):
175x245x28mm

 

Vægt:
900g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail