Kategorier

Showcooking

NaCl kokkenes gastronomiske legeplads.

I denne bog får du fortællingen om NACL og nogle af kokkenes bedste og mest opsigtsvækkende retter. Ikke mindst kan du prøve dit eget talent af i køkkenet, for i bogen bliver du også forsynet med en lang række af de bedste opskrifter gennem årene.

Flere detaljer

9788793430419

DKK 100,00

Tilbud!

-DKK 250,00

DKK 350,00

Pop up-restauranter var et relativt ukendt begreb i Danmark, indtil en flok unge kokke med erfaring fra nogle af verdens toprestauranter i 2008 dannede en forening med et fælles mål: At udfordre sig selv og grænserne for gastronomien uden snobberi eller forstyrrende regler og dogmer. Foreningen kaldte de for NACL – Nordic Academy of Culinary Leisure.

NACL blev de unge kokkes frirum i en restaurationsbranche, der traditionelt er præget af et vist regelsæt. Med foreningen fik de en legeplads og en omrejsende restaurant, hvor de for alvor kunne slå sig løs, og hvor de samtidig kunne invitere publikum med til deres til tider vanvittige eksperimenter. 

I løbet af foreningens første 10 år har NACL lavet mad på fire kontinenter og er sprunget ud på det dybe vand sammen med gæsterne, når de har serveret dødeligt giftig japansk fugu og selvlysende ørred eller har udforsket, hvordan døden egentlig smager.


Forlag:Muusmann Forlag
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 09-10-2018
Udg. dato: 09-10-2018
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793430419
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788793430419
Sidetal: 280
Størrelse i mm (BxHxD): 224x288x30mm
Vægt: 1519g

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail