Kategorier

Spiselige gaver

Spiselige gaver er en kogebog, hvor man får en masse skønne opskrifter på hjemmelavede, spiselige gaver og samtidig en række ideer til, hvordan man kan pakke dem fint ind. 

Flere detaljer

9788794086547

DKK 249,95

Bogen indeholder ca. 60 opskrifter, som spænder bredt, men alle er egnede som gaver. Julegaver, værtindegaver, gaver til fars dag osv. Der er opskrifter på eksempelvis hjemmelavet chai-sirup, cookiemix-blandinger, karameller, nøddeblandinger, saftevand og mange andre lækre sager i samme dur. Fokus er blandt andet på holdbarhed, og at den spiselige gave kan pakkes fint ind. 
 
Tid er blevet noget af det mest dyrebare, vi kan give andre, så med en hjemmelavet gave bliver det ikke meget mere kærligt og personligt. Madgaver taler også godt ind i det store fokus, der lige nu er på bæredygtighed og overforbrug. 
 
Det er gaven til ham eller hende, der har alt. Gaven, du tager med, når du ikke vil komme tomhændet. Gaven, der viser, at du har taget dig tid og lagt kærlighed i den.  
 
Om forfatteren 
Katharina Kjeldgaard driver madbloggen Beet­rootbakery.dk, hvor hun i mange år har delt opskrifter på grøn hverdagsmad og inspiration til hjemmelavede madgaver. Ofte har hun foræret overskydende mad væk til venner og bekendte, og sådan startede hendes passion for spiselige gaver. Hun interesserer sig meget for bæredygtighed og forbrug og vil gerne være med til at vise, at man selv kan lave de fineste hjemme- lavede gaver. Hun elsker at lave krea-projekter, så derfor er indpakningen også vigtig. Ofte er hendes to små børn med i køkkenet, så det er opskrifter, hvor alle kan være med, og man kan hygge sig sammen.
 
Forlag:
Muusmann Forlag

 

Udgave:
1

 

Oplag:
1

 

Oplagsdato:
29-10-2021

 

Udg. dato:
29-10-2021

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
dan

 

EAN:
9788794086547

 

Indbinding:
Indbundet

 

ISBN:
9788794086547

 

Sidetal:
212

 

Størrelse i mm (BxHxD):
210x267x22mm

 

Vægt:
1064g
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail