Kategorier

Surdej - Kom godt i gang

Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.

Flere detaljer

9788711999134

DKK 80,00

Tilbud!

-DKK 89,95

DKK 169,95

Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.

Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.

Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

Forlag:
Lindhardt og Ringhof

 

Udgave:
1

 

Oplag:
2

 

Oplagsdato:
28-01-2022

 

Udg. dato:
31-08-2021

 

Sprog:
dan

 

Originalsprog:
eng

 

EAN:
9788711999134

 

Indbinding:
Hæftet

 

ISBN:
9788711999134

 

Sidetal:
160

 

Størrelse i mm (BxHxD):
142x191x18mm

 

Vægt:
323g

 

Andre oplysninger
Org. titel:
FROM SCRATCH SOURDOUGH
Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail