Kategorier

SYLTEDRONNINGENS FORRÅD

Syltet tilbehør til alle måltider.

Moderne syltning er meget mere end syltetøj og marmelade, og det ses tydeligt i Syltedronningens anden syltebog. Her finder du opskrifter på: Remoulade pickles, Signatur sennep, Syltet kinaradise, Teriyaki sauce, Fyldte chili, Karamelliserede figner, Fermenteret knoldselleri og mange andre – 50 opskrifter i alt.

Flere detaljer

9788793159549

DKK 250,00

 
Bogen er skrevet til alle sylteglade havefolk, gourmeter, vegetarer, miljøbevidste m.fl.

Syltet tilbehør kan give variation til alle måltider. Det er en uundværlig del af den danske madkultur, og der findes mange flere muligheder end de traditionelle syltede agurker og rødbeder.
 
Helena Grayston giver også gode ideer til, hvordan vi kan bruge syltede rester - helt i tråd med ønsket om at reducere madspild – og hånd i hånd med det smukke i at opbruge de syltede råvarer, som ellers ville gå til spilde. Der er også tænkt på opskrifter uden sukker, men med alternativer, der alligevel kan bringe sødme til det syltede. 
 
Syltning handler om bevaring og forædling af råvarer, og der er et væld af muligheder for at opbygge et lille forråd af lækre sager, der kan pifte ethvert måltid op. 
 
Dette er Helena Graystons anden syltebog. Fra hun udkom med sin første syltebog ”Syltedronningen”, har hun opbygget en forretning med syltede specialiteter, som sælges i en række små og store butikker.
 

Forlag:Koustrup & Co.
Udgave: 1
Oplag: 1
Oplagsdato: 05-11-2020
Udg. dato: 05-11-2020
Sprog: dan
Originalsprog: dan
EAN: 9788793159549
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788793159549
Sidetal: 176
Størrelse i mm (BxHxD): 212x258x18mm
Vægt: 872g

Åbningstider
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 74 56 13 20

Send os en e-mail